parere !!!!
Moderatori: gor965, florentiniuga
parere !!!!
Ce ziceti despre lanseta asceasta :
FL-Trophy
Lanseta din carbon compozit(HM + FS).
Mandrina tip Fuji,actiune semi-parabolica,mufare inversa.
6 inele ,plecare 40mm,inel varf 16mm,manere din pluta,duplon.
Raport calitate/pret exceptional.
Lungime : 3,60 m.
Sectiuni : 2.
TC : 120-180gr.
Este buna ptr. crap ?
Post editat -> Gor965
Incercati sa specificati mai bine toate detaliile tehnice ,fara a mai posta linkuri catre magazine on-line !
FL-Trophy
Lanseta din carbon compozit(HM + FS).
Mandrina tip Fuji,actiune semi-parabolica,mufare inversa.
6 inele ,plecare 40mm,inel varf 16mm,manere din pluta,duplon.
Raport calitate/pret exceptional.
Lungime : 3,60 m.
Sectiuni : 2.
TC : 120-180gr.
Este buna ptr. crap ?
Post editat -> Gor965
Incercati sa specificati mai bine toate detaliile tehnice ,fara a mai posta linkuri catre magazine on-line !
- dragan claudiu
- Veteran
Re: parere !!!!
la pretul 86ron nu stiu ce sa zic eu unul nu mi-as cumpara,e clar ca se poate intimpla orice si nu cred ca-ti da garantie la ea,in plus poti avea surpriza neplacuta sa se rupa la lansare,chiar am vazut pe balta cind la un pescar de linga mine i sa rupt in lansare de linga mandrina,deci nu te sfatuiesc sa-ti iei mai bine mai stringi bani si-ti iei o lanseta buna.parerea mea..
da multumesc .. fir intins ... si asa ce mi-ati recomanda ???
- Driscu Radu
- senior
In primul rand o lanseta cu actiune 120-180 e prea rigida pentru majoritatea partidelor de pescuit cele mai bune sunt pana in 120-150 gr. putere de aruncare.Daca nu dispui de fonduri suficiente incearca sa gasesti niste SH sau de la Sert, Trabucco( partea de jos), Linia Effe,Energo sau chiar niste Shimano Alivio.Numai bine fir intins.
multumesc ... fir intins ...
@radu610
Intreaba cumva la acelasi magazin ,daca mai au Linea Effe Evil 2 (apare Stoc limitat...poate mai au 1 sau 2) ! Ptr. inceput si ptr. ca esti tanar (inteleg ca ai 14 ani ) sunt cele mai bune in banii aia !
Intreaba cumva la acelasi magazin ,daca mai au Linea Effe Evil 2 (apare Stoc limitat...poate mai au 1 sau 2) ! Ptr. inceput si ptr. ca esti tanar (inteleg ca ai 14 ani ) sunt cele mai bune in banii aia !
gor965 .. eu am 4 sert sedna si 4 multinete okuma TBR55 . dar vroiam sa imi iau altele . mulinete mi-am ales banex helicon dar nustiu ce lansete sa-mi iau .. fir intins .. multumesc pt ce miai scris
JRC Defender.Mie imi plac,poate ca o sa-ti placa si tie.Nu le detin dar le-am avut in mana.Sunt bune si au pret omenesc.
multumesc mam uitat si eu la ele acuma pe un site ... fir intins
Salut.
Eu am avut un FL trophi, la prima vedere am fost multumit de el.
Super usor, da am aflat si dece dupa ce am calcat pe el.
Foaia de ziar in dunga e groasa.
Eu am avut un FL trophi, la prima vedere am fost multumit de el.
Super usor, da am aflat si dece dupa ce am calcat pe el.
Foaia de ziar in dunga e groasa.
Tel0762.865.274
@radu610
Pai de ce nu zici ca ai deja un set de bete ? ...si de ce vrei s-o iei in jos ?
O solutie rezonabila ,mai ales la preturile actuale ...plus moda asta cu inel de 50... este JRC Defender 3.60m/3.25lb , 186 ron la Fisela
Pai de ce nu zici ca ai deja un set de bete ? ...si de ce vrei s-o iei in jos ?
O solutie rezonabila ,mai ales la preturile actuale ...plus moda asta cu inel de 50... este JRC Defender 3.60m/3.25lb , 186 ron la Fisela
multumesc.. fir intins