Miro Lake
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Miro Lake
Recunosc, nu am citit tot regulamentul actualizat privind noua taxa. Insa, la eliberarea legitimatie, reducerea de 20% se aplica pe loc sau abia de la a doua partida?
Si sunt 70 de km pana la sapaturi de la mine de acasa.
- mirolaketeamfishing
- utilizator
arhanghelu scrie:Ne puteti spune si noua ce fel de montura(marime ac, momeala, etc) este mai eficienta pe Miro Lake???sandupodaru scrie:Avem si exemplare mai mari...
uitati aici cateva exemplare din weekendul trecut http://www.mirolake.ro/capturi/capturi-24-30-iunie...majorarea este de la 60 la 100 lei dar cu legitimatie (care e gratuita si se face pe loc) aveti reducere 20% Sa nu mai vorbim de cele 10 kg la 12 ore permise si alte facilitati care vin odata cu legitimarea http://www.mirolake.ro/home/fidelizare ...si de la iesire din buc sunt 50 km
inca unul mai mic
cele mai bune monturi sunt cele fine pe firul de par ,nu mai mult de 2 boabe de porumb sau plastice,ac de 6 sau 8
s-a luat crap si la trei boabe dar trasaturile sunt mai rare...
inca un lucru important:naditi zona!
Ultima oară modificat 03 Iul 2013, 19:47 de către mirolaketeamfishing, modificat 1 dată în total.
- mirolaketeamfishing
- utilizator
Laurentiu scrie:Recunosc, nu am citit tot regulamentul actualizat privind noua taxa. Insa, la eliberarea legitimatie, reducerea de 20% se aplica pe loc sau abia de la a doua partida?
reducerea se aplica pe loc
- arhanghelu
- membru activ
Multumesc pentru amabilitate.cele mai bune monturi sunt cele fine pe firul de par ,nu mai mult de 2 boabe de porumb sau plastice,ac de 6 sau 8
s-a luat crap si la trei boabe dar trasaturile sunt mai rare...
inca un lucru important:naditi zona!
- sandupodaru
- utilizator
Cateva capturi de weekendul asta,
Si multe alte capturi pe site http://www.mirolake.ro/capturi/capturi-5-7-august
Si multe alte capturi pe site http://www.mirolake.ro/capturi/capturi-5-7-august
- Radu Dascalescu
- carpZone team
Capturi pe Miro Lake Sambata 03.08.2013
Desi a fost cald, am reusit sa surprind la juvelnice cativa mustaciosi frumosi. Nici carasii nu sunt rai....
Desi a fost cald, am reusit sa surprind la juvelnice cativa mustaciosi frumosi. Nici carasii nu sunt rai....
Pescarul traieste cate zile i-a lasat Dumnezeu si in plus, zilele in care a fost la pescuit...
A mai fost cineva recent?
Da, se prinde constant, dar nu toata lumea, din cauza ca sunt obisnuiti la bomba si cand trebuie sa pescuiasca cu montura regulamentara nu stiu sa o faca si atunci nema peste. Insa cu o montura corecta si o nadire adecvata te distrezi si la caras si la ciortan.
Laurentiu scrie:Da, se prinde constant, dar nu toata lumea, din cauza ca sunt obisnuiti la bomba si cand trebuie sa pescuiasca cu montura regulamentara nu stiu sa o faca si atunci nema peste. Insa cu o montura corecta si o nadire adecvata te distrezi si la caras si la ciortan.
Multumesc de raspuns totusi daca se poate o data concreta si respectiv ce capturi au fost .
Eu ma duc de doua trei ori pe saptamana la pescuit, nu mai retin cand si exact ce am prins. Dar fii sigur ca daca nu era activitate pe balta dadeam un negativ aici.
Insa cine are habar de pescuit, prinde, cine stie numai de bomba sau porumb legat cu ata de carlig gen coronita sau forfac cu doua ace pe fir de par (cum am mai vazut) nu prinde.
Insa cine are habar de pescuit, prinde, cine stie numai de bomba sau porumb legat cu ata de carlig gen coronita sau forfac cu doua ace pe fir de par (cum am mai vazut) nu prinde.
- georgemarian
- Veteran
Te contrazic aici trage la porumb legat de carlig cu ata rosie,numai rosie )Laurentiu scrie:Eu ma duc de doua trei ori pe saptamana la pescuit, nu mai retin cand si exact ce am prins. Dar fii sigur ca daca nu era activitate pe balta dadeam un negativ aici.
Pentru ca tin minte ca a intrebat cineva inainte sa fie probleme pe site si sa-i fie pierduta postarea.
Miro Lake are alt patron anul asta asa ca poate vot fi alte taxe si conditii sau nimic.
Miro Lake are alt patron anul asta asa ca poate vot fi alte taxe si conditii sau nimic.
SAL !!! Mai stie cineva ceva de aceasta balta , taxe, regulament?? RESPECT !!!