DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
salutare la toata lumea.
sunt nou pe aici pe la voi,si ca pescuit si pe forum,am fost anul trecut de trei ori pe Dunare ,in zona Nedeea sau cam asa ceva in principiu mai jos de Calafat undeva ,locuri superbe,mai rar cu pestele.
eu sunt din BUCURESTI si am avut anul trecut PG-UL in jud DOLJ ,dar anul asta vreau sa-l vizez la OLTENITA pentru ca este tare departe pana la CALAFAT unde am fost eu.
as vrea sa-mi spuneti si mie unde as putea sa ma duc pe Dunare cam in raza localitatii GOSTINU sau cam asa ceva.
cu multumiri ,un nou adept al dunarii(m-am saturat de lacurile di jurul BUCURESTIUL-UI,unde te jecmanesc de bani)
sunt nou pe aici pe la voi,si ca pescuit si pe forum,am fost anul trecut de trei ori pe Dunare ,in zona Nedeea sau cam asa ceva in principiu mai jos de Calafat undeva ,locuri superbe,mai rar cu pestele.
eu sunt din BUCURESTI si am avut anul trecut PG-UL in jud DOLJ ,dar anul asta vreau sa-l vizez la OLTENITA pentru ca este tare departe pana la CALAFAT unde am fost eu.
as vrea sa-mi spuneti si mie unde as putea sa ma duc pe Dunare cam in raza localitatii GOSTINU sau cam asa ceva.
cu multumiri ,un nou adept al dunarii(m-am saturat de lacurile di jurul BUCURESTIUL-UI,unde te jecmanesc de bani)
- toader nicolae
- Veteran
Mormoila,cred ca locuri foarte bune sunt intre Oravita si Moldova noua,sunt cateva locuri unde poti pescui ca la balta si este si o padure scufundata ,deci cam toate conditiile pentru crap dar este cam departe de Bucuresti.
sal!mormoila scrie:salutare la toata lumea.
daca vizezi permisul la oltenita si vrei sa pescuiesti in gostinu,atunci trebuie sa ai pg ptr jud.giurgiu.
pana sa intri in com.gostinu,faci dreapta pe drumul pietruit si ajungi la dunare.
aici poti sa mergi la pompe sau sa cobori putin si sa continui drumul paralel cu dunarea.
in zona giurgiu mai poti pescuii pe bratul ara sau pe dunare langa podul prieteniei.
toate cele bune!
multam fain Cornel G ,am avut eu o informatie gresita ...........
al vizez si la giurgiu si la oltenita daca se poate.
al vizez si la giurgiu si la oltenita daca se poate.
Dar sa nu fie alti bani, alta distractie, ca la cum ne iau banii in ziua de azi, nu ar fi exclus.
Apropos de Dunare.
In zona Corabia mai este vreo "sfaraiala". Se mai prinde ceva?
In zona Corabia mai este vreo "sfaraiala". Se mai prinde ceva?
sal!eugen scrie:Dar sa nu fie alti bani, alta distractie, ca la cum ne iau banii in ziua de azi, nu ar fi exclus.
ptr viza pg se plateste o singura data taxa de 50ron,apoi in baza chitantei puteti viza oriunde doriti.
toate cele bune!
Sa stiti ca toate sunt bune daca este asa cum spuneti.
Multumesc de lamurire. Vedeti, d-aia sunt bune forumurile aste, ne mai completam unii pe altii.
Cu respect si fir intins.
Multumesc de lamurire. Vedeti, d-aia sunt bune forumurile aste, ne mai completam unii pe altii.
Cu respect si fir intins.
Re: Mamaliga nereusita?
coool_marius scrie:
Saptama trecuta am fost pe Dunare , la vreo 50 km in jos de PF II .. SPLENDID .. am luat doar salau peste 3kg si avat de la 5 kg in sus .
FIR INTINS .
Marius, unde anume ai fost pe Dunare? Cum era apa, nu era mare?Ms.!
- coool_marius
- senior
Re: Mamaliga nereusita?
Nelutu scrie:Marius, unde anume ai fost pe Dunare? Cum era apa, nu era mare?Ms.!
Am fost la Cozia ( la garloaca ) intre Pristol - Garla Mare .. un fel de golfuletz ... apa era foarte mare insa am prins o zi buna , cand a intrat apa din Dunare intr-o balta acolo ... si l-am topit in gura golfului ... la twister alb . De preferat cat mai mare ( gros si cu coditza lunga ) . Salaul la 10 m maxim d mal iar avatul la minim 60 .. 70 m ... ptr avat am folosit batz & molineta d crap ptr a atinge distanta aia .
apa langa mal era undeva la 5 m ... foarte crescuta iar malul foarte abrupt ..
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- ROSCA MIREL
- senior
salut marius mai in jos de cazematele cazute in dunare este locul ? la copac catre girla mare mereana ;platica nu merge
nu stiu daca am postat unde trebuie..dar, cand se termina prohibitia pe bratul borcea? anu trecut a fost pana pe 30 aprilie acum am inteles ca e pana pe 30 mai.. stie cineva?
PsiHo scrie:nu stiu daca am postat unde trebuie..dar, cand se termina prohibitia pe bratul borcea? anu trecut a fost pana pe 30 aprilie acum am inteles ca e pana pe 30 mai.. stie cineva?
SECTIUNEA 1
Zone si perioade de prohibitie
Art. 1. -
(1) Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in apele maritime interioare si in apele continentale, in perioada 13 aprilie-11 iunie inclusiv, si in apele care constituie frontiera de stat, in perioada 15 aprilie-29 mai inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin.
Art. 3. - Se declara zone de protectie pentru resursele acvatice vii urmatoarele:
...............................
j) pe bratul Borcea, in perioada 15 martie-30 mai, cu exceptia capturarii de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele km 37-41 (Stelnica) si km 43-47 (Fetesti);
thx..deci am taiat de pe lista mini vacanta de 1 mai pe bratul borcea
De cativa ani buni ,cei de la AJVPS veneau si controlau lumea de 1 Mai ...daca au permis de la ei !!! ...de prohibitie n-au adus vorba niciodata !PsiHo scrie:thx..deci am taiat de pe lista mini vacanta de 1 mai pe bratul borcea