desfasurare CUPA PRIETENIEI-26-28 iulie. 2013
Moderator: florentiniuga
-
- Veteran
Re: desfasurare CUPA PRIETENIEI-26-28 iulie. 2013
Ați uitat să treceți ultimii 2 pesti care s-au prins la final , deci 19 pesti prinsi nu 17.davidnicolaie scrie:clasament final
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- gimi_mures
- senior
Indiferent din ce motiv nu s-a prins peste NU este un capat de lume si nici pe departe NU asta este valoarea baltii. Motive pot fi foarte multe....presiune, conditii meteo, vegetatie, etc..Cred ca se stie ca sunt balti cu renume, cu traditie in concursuri care in asemenea conditii( de concurs) au fost de nerecunoscut. Cine nu crede ca pe Sanpaul este peste si mai ale mult , sa faca o partida de placere acolo in acelasi interval de timp si foarte probabil va prinde de unul singur cantitatea prinsa in intreg concursul....si sa nu se uite ca este PRIMUL CONCURS pe Sanpaul ( asa stiu eu).Felicitari conducerii Agropisc, organizatorilor si mai ales concurentilor care au rezistat si care probabil unii dintre ei nu au avut un bip pe tot parcursul concursului...e al dracu de greu.
Prinde si Elibereaza
-
- Veteran
stiu claudiu dar imi asum asta, a fost in graba plecarea oamenilor .ca erau veniti de departe si mai aveau un drum de parcurs la ora 12 a fost finalu concursului .sa mai parcurs cantarirea si la ora 13. a fost premiereaclaufishi scrie:Ați uitat să treceți ultimii 2 pesti care s-au prins la final , deci 19 pesti prinsi nu 17.davidnicolaie scrie:clasament final
-
- Veteran
multumesc de intelegere gimi.gimi_mures scrie:Indiferent din ce motiv nu s-a prins peste NU este un capat de lume si nici pe departe NU asta este valoarea baltii. Motive pot fi foarte multe....presiune, conditii meteo, vegetatie, etc..Cred ca se stie ca sunt balti cu renume, cu traditie in concursuri care in asemenea conditii( de concurs) au fost de nerecunoscut. Cine nu crede ca pe Sanpaul este peste si mai ale mult , sa faca o partida de placere acolo in acelasi interval de timp si foarte probabil va prinde de unul singur cantitatea prinsa in intreg concursul....si sa nu se uite ca este PRIMUL CONCURS pe Sanpaul ( asa stiu eu).Felicitari conducerii Agropisc, organizatorilor si mai ales concurentilor care au rezistat si care probabil unii dintre ei nu au avut un bip pe tot parcursul concursului...e al dracu de greu.
intradevar exista si asfel de fenomene . Gimi stiu ca nu a avut acel bip si vad ca intelege fenomenul pescuit si teoretic nu numai practic
-
- Veteran
-
- Veteran
felicitari castigatorilor .Antonie v.Nicolaie+Biris Codrut +Biris Tudodor(Dudi-bait)cluj
felicitari locului 2. Repciuc Nicolaie+Bontas Mitica(Planet Carp)
felicitari locului 3 si captura .Cosa Eusebio+Cristi Jurca +Jurca Mela
felicitari participantilor care am vazut ca au luptat pana in ultima clipa
multumesc arbitrilor pentru ajutor
felicitari locului 2. Repciuc Nicolaie+Bontas Mitica(Planet Carp)
felicitari locului 3 si captura .Cosa Eusebio+Cristi Jurca +Jurca Mela
felicitari participantilor care am vazut ca au luptat pana in ultima clipa
multumesc arbitrilor pentru ajutor
-
- VIP+++
asta ie rezultatele la prima mansa ? cand sa joaca restu ?davidnicolaie scrie:CLASAMENT FINAL
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- Veteran
CURAND DEJA AM STABILIT MAJORITATEA CONCURENTILORgogu steriade scrie:asta ie rezultatele la prima mansa ? cand sa joaca restu ?davidnicolaie scrie:CLASAMENT FINAL
-
- Veteran
.vom afla curand unde sa gresit.dar astept sa isi dea cu parerea concurenti .cred ca ei sunt in masura sa discute ce sa intamplat .noi deja am decis sa repetam concursul doar pt.noi dar cu un numar de 16 echipe din 4 judete care vor fii prezente pe balta.si sa vedem ce sa intamplat. se va intampla curand.
deja unii concurenti ,revin pe balta miercuri .nu le vine sa creda ce sa intamplat si vor sa testeze iarasi balta .deoarece ei aveau antrenamente pe balta si nu se inpaca cu idea ca ce sa prins ce aceasta balta in acest concurs .prindea o singura persoana cu o medie mare in 24 de ore minim
deja unii concurenti ,revin pe balta miercuri .nu le vine sa creda ce sa intamplat si vor sa testeze iarasi balta .deoarece ei aveau antrenamente pe balta si nu se inpaca cu idea ca ce sa prins ce aceasta balta in acest concurs .prindea o singura persoana cu o medie mare in 24 de ore minim
Toate pozele de la acest concurs le puteti viziona si descarca de la linkul de mai jos.
Pentru a nu isi pierde calitatea si dimensuinea am preferat sa fac un album la acel link.
Vizionare placuta!
https://picasaweb.google.com/1041987682 ... redirect=1
Pentru a nu isi pierde calitatea si dimensuinea am preferat sa fac un album la acel link.
Vizionare placuta!
https://picasaweb.google.com/1041987682 ... redirect=1
Prinde un peste si ... fa-l mare !
-
- Veteran
pestele inceput sa raspunda iarasi bine. acum trebuie sa rezolvam problema cu cantitatea de nada .si numarul de echipe