STIGMA FISHING
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: STIGMA FISHING
Am fost de vineri seara pana duminica la Ucea.Am stat pe standul 9 si 10.Nu am nadit decat din saculete si momitoare pana sambata la pranz, pana sambata la 5 dimineata nu am prins nici unul ...aceleasi trasaturi anemice..de la 5 dimineata pana seara la 22 s-au prins aproximativ 70-80 kg ..mult mai bine pe standul 10... Am nadit pe la 11 dimineata aproximativ 15 kg de nada si boabe... Ciudat a fost ca balta nu a mers mai deloc pe plastice doar pe bile solubile si de dimensiuni mici si nu am nadit bile deloc... Pe standul 10 colegu meu a prins unu de 8 kg vreo 2 de 4 si restu intre 2-3kg + inca o ruptura de fir 0,28 kriston de unu destul de mare ..Pe standul 1 a prins un neamt unu de 8,5kg si inca unul de 10 si ceva..deci balta a mers sambata..noaptea am dormit toti desi trasaturile continuau constant dar am scos betele afara ca eram prea obositi(sprituri si gratare )...
Duminica a inceput un vant rece si pestele nu a mai raspuns ca si sambata...am scos vreo 6-7 buc
Concluzie balta inca are destul peste ,dar e destul de mofturos si cred ca are mancare naturala din belsug.Merita la partide de placere dar la concursuri cred ca e prea multa presiune si se cantoneaza pe partea cealalta a balti,poate sa incercam inca un concurs dupa ce se va baga peste din nou sa ii miste si pe ceilalti vechi si sa facem fara nadire grea
Duminica a inceput un vant rece si pestele nu a mai raspuns ca si sambata...am scos vreo 6-7 buc
Concluzie balta inca are destul peste ,dar e destul de mofturos si cred ca are mancare naturala din belsug.Merita la partide de placere dar la concursuri cred ca e prea multa presiune si se cantoneaza pe partea cealalta a balti,poate sa incercam inca un concurs dupa ce se va baga peste din nou sa ii miste si pe ceilalti vechi si sa facem fara nadire grea
- STIGMA FISHING
- senior
Multumim pt postarea facuta si rog pescari sa puna poze cu capturile de la STIGMA FISHING
- STIGMA FISHING
- senior
Rog pescari care prind capuri la STIGMA FISHING sa le posteze
- STIGMA FISHING
- senior
Acest crap a intrat in viata noastra odata cu cel mai frumo moment din viata noastra ,puiul nostru mic Casiana
Sa va traiasca bebelusul!!
Toti Oamenii se pot transforma in Pescari...dar nici un Pescar nu se mai poate transforma in Om...
Unde sunt postările noastre d-lor admini ? A mea a d-lui viorel doloc........ și mai erau .......
Am felicitat și nou omul și ni le-ați șters?
Probabil o încurcătură.........
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- florentiniuga
- Master Admin
Doar un service la servere, care a dus la pierderea postarilor pe durata a 24h. Se mai intampla, chiar si fara voia noastra.claufishi scrie:Unde sunt postările noastre d-lor admini ? A mea a d-lui viorel doloc........ și mai erau .......
- STIGMA FISHING
- senior
Va multumesc frumos
Maine dupa masa sunt pe balta pana duminica. Revin luni cu impresii
ma tenta si pe mine o iesire in week-end, mai ales ca mi-a placut balta, insa pe frigul asta, daca mai si ploua as fi vrut sa am masina langa mine ...
daca stai pana pe standul 5 te lasa cu masina...noi stam pe 1,2,3
ceva concursuri programate pentru 2014 pe aceasta balta, sau e prematur inca ?
- STIGMA FISHING
- senior
Da anul 2014 vreau sa i-l incepem cu un concurs la rapitor rog pescari care se pricep in regulamente sa posteze un regulament si sa alegem o data in care sa tinem concursul
VA multumesc
VA multumesc
craciun fericit dn cristi si muuuuulta sanatate la tata fam sa ne vedem sanatosi la cupa din primavara
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
-
- Veteran
craciun fericit la toticelmare scrie:craciun fericit dn cristi si muuuuulta sanatate la tata fam sa ne vedem sanatosi la cupa din primavara