iata dovada la vorbele mele care ziceam maine si da obicei, ca daca si la ruprica da diverse a ajuns sa vobeste fiecare da ce vrea sa zica, atuncisea sa ales prafu da pa toba da muca si iefortu meu da a pune lucrurile pa fagasu lor normal da pa forum . si numai cand o canta cucu ca cioara si bubulina ca privighetoarea (jame si niciodata) abia atuncisea io am sa apar pa un cal alb (ie contrastu beton sa mori o) sio sa va popesc pa multi ca lapusneanu !
si ales bules, daspre ce vorbeam ?
da fapt am intrat aici dupa o lunga suferinta ca ma sunat Zoro si mia zis : Gogule intra mancatiash salamu da sibiu ascuns in congelator, intra si ceteste vericule ce da justitiari pa forume acolo ! Si sa mori o daca nu i-a crapat masca da invidie ! In spatele lui iera Batman si plangea ca ia sarit in cap toti lilileci si il stiga : Hotule dane bani inapoi ca neai pacalit ca daca stam cu capu in jos ne cade pesti direct in gura si tu iai luat si iai vandut la supermarkent !
Crapi mari in balti private
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: Crapi mari in balti private
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Crapi mari in balti private
...si tocmai cand ma intrebam unde-i Gogu cand ai nevoie de el sa desluseasca intelesurile nepatrunse... "sa mori o"... de ras!