Dan Mitranescu scrie:Bogdan Melu scrie:
P.S.: Tot nu ai raspuns la intrebarea legata de pescuitul la "bomba".Esti pro sau contra?
Cand o sa raspunzi si tu la ale mele am sa raspund si eu la aceasta .
Felicitari pentru cele expuse legat de studii si realizari.
Cu pescuitul nu ai nicio legatura . Ca iti place este altceva . Nici sport nu ai facut , poate conditie fizica . Sportul te invata ce tu nu stii sa dai dovada !
Pe site-ul cailor ferate internationale promit ca am sa-ti respect pozitia , recomandarile si ideile !
Aici te rog sa ma crezi ca esti copil . Si cu legile stai rau . Ti-am raspuns cat de clar am putut la acuzatiile tale jignitoare aduse celor care au pescuit pana sa te apuci si tu . O tii una si buna ... Ce sa mai zic ... Du-te la politie , DNA sau unde crezi tu ... Eu nu mai vand peste de peste 10 ani si nici crapi vii nu am dus pe balti . Nu am prins vremurile acestea in "activitate" . Poti sa ma bagi insa la "inlesnirea infractionalitatii" pentru ca am directionat cativa crapi catre carpodroame .
In rest numai de bine.
P.S. mai este unul care vrea sa puna pescuitul la punct cu legile in brate . Lipsa colaborarii cu fenomenul i-a umplut frigiderul .
Dane de ce te dai dupa cires si nu vrei sa raspunzi la o intrebare directa?
Vorbesti despre lucruri despre care nu ai habar numai asa din lipsa de argumente si ca sa te aflii in treaba.
La club acolo unde ai facut sport nu va invatau ce inseama respectul de sine si respectul fata de regulament?
Tot ii dai ca am jignit pe cei care iau peste acasa si asa mai departe.
Eu nu am spus si nici nu voi spune nimic la adresa celor care pescuiesc si retin conform legii.
Eu nu am facut decat sa le spun pe nume celor care incalca legea.
Am spus si sustin in continuare ca cel care retine peste peste cantitea legala permisa pe o anumita apa comite un act de braconaj.
Si ca pestle mare retinut legal pe o apa publica nu poate fi vandut in baza legala catre o balta privata.
Te-ai basicat tot si ai inceput sa faci teoria chibritului si sa aduci in discutie tot felul de argumente puerile care sustina incalcarea legii.
Nu ai putut aduce un exemplu clar in care sa precizezi ca vanzarea este legala in baza legii X care permite asta.
Ai spus ca nu eliberezi pesti chiar daca depasesti limta legala pe motiv ca nu esti naiv si ca altii pescuiesc industirial.
Pe urma ne-ai prezentat o istorie a vietii tale in care nu ai ascuns faptul ca ai incalcat legea in mod constant si repetat prin neplata taxelor si prin vanzarea de marfa la negru.
Nu este clar precizat daca continui cu aceste practici sau ele sunt de domeniul trecutului.
Pe urma ai spus ca momentan castigi mai mult decat multumitor din vanzarea si promovarea de articole de pescuit.
Bravo tie!
Eu unul asa cum am precizat si anterior pescuiesc de mic copil,am avut intotdeauna permis si am respectat la fiecare partida regulile care guvernau apa respectiva.
Asa am fost invat si acasa si la club.Sa respect legea si pe cei din jurul meu.
Nu am vandut nicioda peste si nici nu voi vinde decat daca imi voi deschide o afacere legala in domeniu.
Legat de partea cu jignirile aduse nu stiu cui.
Daca la tine in magzin vine cineva si iti fura in mod constant din marfa sau plteste o pluta si pleaca si 2-3 rod poduri pe care nu le pateste,tu cum il numesti pe respectivul?
Nu spui ca este hot pt ca omul pe urma se simte jignit?
Hai sa fim seriosi.
Peronal nu am interese comerciale in zona pescuitului.
Tu ce castigi daca inveti pe cineva cum sa transporte un peste mare prins sa zice pe Mihailesti pana la nu stiu ce balta si sa il vanda celui care administreaza respectiva balta?
Lucrezi pe baza de comision?
Ce crezi ca iti da dreptul sa ii judeci pe altii in ceea ce priveste pescuitul?
Faptul ca participi la n copetitii pe an "in interes de serviciu" pt a promova diverse produse pe care le importi si le vinzi?
Sau locurile pe care te-ai clasat la ultimele competitii la care ai participat?In sesul asta CN-ul de pe Corbu cred ca este elocvent.
Si apropo de ultimul CN: de mare efect tricoul tau pe care scria:"Dan Mitranesc"...lipsa de spatiu sau lipsa de bani?
S-a vazut valorea si experienta cand ai intrat in competitie cu cei care au la fel de mult timp sa stea pe malul apei si sunt "de meserie" ca sa ma exprim mai plastic.
Pana la urma pe balta suntem cu totii simpli pescari.
Mai mult sau mai putin priceputi/norocosi,insa tot pescari ne numim.
Asta atata timp cat respectam legea.
Cand o incalcam devenim braconieri.
Chestiune strict de optiune...
Vreau sa atrag atenetia asupra urmatorului aspecti:nu vreau sa transform tema in discutie intr-o disputa personala a ta cu mine.
Eu am propriile opinii,tu le ai pe ale tale si cu asta basta.
Ai ceva de comentat strict pe subiect,posteaza pe forum.
Vrei sa ma ataci pe mine,sa ma caracterizezi in fel si chip?
Nicio problema.Scrie-mi pe privat sau pot sa trec in weekend pe la tine pe la magazin si putem discuta fata in fata.
Nu cred ca este de interes public ce crezi tu despre mine sau ce educatie avem fiecare dintre noi sau daca platim sau nu taxe catre stat.
Consider ca forumul trebuie sa constituie un loc unde sa se infrunte idei nu persoane.
Eu pt asta am pledat si pledez in continuare.
Imi cer scuze fata de toti cei care citesc acest topic pt ca am derapat de la aceasta directie.