alungarea racilor de pe patul de nada
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- francezu_tsv
- junior
alungarea racilor de pe patul de nada
la mine in judet lacurile sunt aproape de riuri . piriuri care intra in ele,ca urmare migratia racilor se face permanent.asa ca aproape toate lacurile au RACI.in momentul in care imi nadesc locul (fie cu boilesuri,fie cu seminte )racul este prezent in cel mult o jumatate de ora pe patul de nada. CUM AS PUTEA SA SCAP DE EL ? ma poate ajuta cineva? multumesc.
- florentiniuga
- Master Admin
Re: alungarea racilor de pe patul de nada
Daca dai o cautare, o sa gasesti aceasta discutie prin forum dar tine minte pana atunci un lucru: racii nu pot fi alungati de pe nada! Poti doar gasi anumite metode sa nu te supere atat de mult dar asta, asa cum ti-am mai spus, s-a mai dezbatut.
- georgemarian
- Veteran
Am mai auzit si eu ceva de genu'....incearca sa pescuiesti langa patul de nada,asa ceva e greu,cum spune si Dl Florentin.francezu_tsv scrie:la mine in judet lacurile sunt aproape de riuri . piriuri care intra in ele,ca urmare migratia racilor se face permanent.asa ca aproape toate lacurile au RACI.in momentul in care imi nadesc locul (fie cu boilesuri,fie cu seminte )racul este prezent in cel mult o jumatate de ora pe patul de nada. CUM AS PUTEA SA SCAP DE EL ? ma poate ajuta cineva? multumesc.
langa patul de nada(daca plantezi) cam la 1m. arunca niste baliga de cal sau vaca dar nu in cantitati mari ceva de genul 2-3 bile asemanatoare celor cu care nadesti.
asta este o practica folosita de pescari bastinasi de la balta Izvoru
Nu e minciuna.
asta este o practica folosita de pescari bastinasi de la balta Izvoru
Nu e minciuna.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB