Ceva concursuri pe 2009 cu inscrierea sub 1000 RON?
Moderator: florentiniuga
Ceva concursuri pe 2009 cu inscrierea sub 1000 RON?
As dori sa particip si eu pentru prima oara la un concurs, dar taxele de inscriere sunt f mari pentru bugetul meu. Sa nu uitam ca pe langa taxa mai este nevoie si de boiliesuri ( 40 Ron Kg),mancare etc. Astept propuneri de concursuri.
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Ceva concursuri pe 2009 cu inscrierea sub 1000 RON?
La inceputul lui februarie vei avea o surpriza placuta. Info Pescar pregateste un turneu din 7 concursuri populare, cu taxa asa cum o doresti.elby_82 scrie:As dori sa particip si eu pentru prima oara la un concurs, dar taxele de inscriere sunt f mari pentru bugetul meu. Sa nu uitam ca pe langa taxa mai este nevoie si de boiliesuri ( 40 Ron Kg),mancare etc. Astept propuneri de concursuri.
in ce zona se vor desfasura concursurile acestea?as fii si eu interesat.multumesc anticipat.
BALTA HOTARESTE CAND CUI SI CAT
- Ion Mironov
- Partener
tony s-a specificat ca surpriza apare in februarietonyboss scrie:in ce zona se vor desfasura concursurile acestea?as fii si eu interesat.multumesc anticipat.
VA SALUT CU RESPECT. SUNT TONY13 DIN TURDA SI SUNT INTERESAT DE CEVA CONCURSURI DE CRAP IN 2009, PRIN ZONA TRANSILVANIEI.CONDITII DE PARTICIPARE ,TARIFE,E.T.C. VA MULTUMESC :
"Prieteni Pescari"de la Iasi organizeaza cu noua sute lei,72 ore pe Lacul Lates,Neamt.Luna iulie, de pe opt.
http://www.youtube.com/watch?v=f0N7ddNuzB0
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
- misu_sipanu
- Veteran
va salut dle IUGA-surpriza pe care ati anuntat o asteapta multa "lume" cu interes.Nu as putea sa va dau dvs. sfaturi
sau idei noi dar incepind de anul acesta nu ati putea sa faceti un fel de '''divizia B""pt ca la divizia"A ori pescarii nu
se uita la timp pt inscriere(daca si Tata Nitu este pe listele de asteptare)ori nu au buget mare,ori se codesc sa
apara alaturi de cei cu experienta in concursuri etc etc etc.E posibil sa fie un succes si pe viitor mai pot aparea si
alte nume de concurenti.
sau idei noi dar incepind de anul acesta nu ati putea sa faceti un fel de '''divizia B""pt ca la divizia"A ori pescarii nu
se uita la timp pt inscriere(daca si Tata Nitu este pe listele de asteptare)ori nu au buget mare,ori se codesc sa
apara alaturi de cei cu experienta in concursuri etc etc etc.E posibil sa fie un succes si pe viitor mai pot aparea si
alte nume de concurenti.
- florentiniuga
- Master Admin
Turneul INFO PESCAR
Pot sa va spun deja ca balta aleasa va fi Tancabesti 2 (balta de la DN1), care a fost bine populata la finele anului trecut (v-am aratat si in emisiune) si este superb amenajata. Acum se poate pescui de jur imprejur, deci se pot face cam 80-100 de standuri.
Am "acaparat-o" pentru tot sezonul 2009.
Se va organiza in fiecare luna, din aprilie pana in octombrie, cate un concurs de pescuit la crap, individual, cu 2 sau 3 lansete, 48 de ore. Taxa va fi de maxim 500 ron. Fiecare concurs va fi de sine statator, dotat cu premii in bani, cupe, diplome si articole de la sponsori iar la finalul turneului (7 concursuri), se vor aduna cele mai bune 4 rezultate ale fiecarui participant (pozitia din finalul fiecarui concurs). Cel care va avea punctajul cel mai bun (cel mai mic) va castiga marele premiu al turneului. In caz de egalitate la puncte, departajarea se va face dupa cantitatea totala prinsa in cele 4 concursuri selectate.
In felul acesta sunt mai multe avantaje. Nu e obligat nimeni sa participe la toate cele 7 etape, se poate participa si la un singur concurs. Daca se participa la mai mult de 4 manse, cresc sansele de imbunatatire a rezultatului. Nu in ultimul rand, datorita posibilitatii fiecaruia de a-si imbunatati cunostintele si performantele de la o mansa la alta, la finele anului vor aparea in mod sigur noi pescari de competitie foarte buni, care nu vor mai avea trac sa participe in "Divizia A" alaturi de cei consacrati.
Foarte curand voi posta regulamentul si voi deschide listele pentru primul concurs din aprilie.
Am "acaparat-o" pentru tot sezonul 2009.
Se va organiza in fiecare luna, din aprilie pana in octombrie, cate un concurs de pescuit la crap, individual, cu 2 sau 3 lansete, 48 de ore. Taxa va fi de maxim 500 ron. Fiecare concurs va fi de sine statator, dotat cu premii in bani, cupe, diplome si articole de la sponsori iar la finalul turneului (7 concursuri), se vor aduna cele mai bune 4 rezultate ale fiecarui participant (pozitia din finalul fiecarui concurs). Cel care va avea punctajul cel mai bun (cel mai mic) va castiga marele premiu al turneului. In caz de egalitate la puncte, departajarea se va face dupa cantitatea totala prinsa in cele 4 concursuri selectate.
In felul acesta sunt mai multe avantaje. Nu e obligat nimeni sa participe la toate cele 7 etape, se poate participa si la un singur concurs. Daca se participa la mai mult de 4 manse, cresc sansele de imbunatatire a rezultatului. Nu in ultimul rand, datorita posibilitatii fiecaruia de a-si imbunatati cunostintele si performantele de la o mansa la alta, la finele anului vor aparea in mod sigur noi pescari de competitie foarte buni, care nu vor mai avea trac sa participe in "Divizia A" alaturi de cei consacrati.
Foarte curand voi posta regulamentul si voi deschide listele pentru primul concurs din aprilie.
Foarte frumos proiectul,timp sa ai acum.
In alta ordine de idei,APS va organiza 2 concursuri de crap,pe echipe,(primavara-vara si toamna) si taxa mai mult ca sigur va fi de pana in 1000 RON.
In alta ordine de idei,APS va organiza 2 concursuri de crap,pe echipe,(primavara-vara si toamna) si taxa mai mult ca sigur va fi de pana in 1000 RON.
Asociatia Pescar Sportiv
- misu_sipanu
- Veteran
Dle IUGA....jos palaria.Va ti gindit la toate ca de obicei.Am sa "sun goarna" pt prietenii care nu sint pe site
si o sa promovez initiativa dv.Felicitari si asteptam programul!
si o sa promovez initiativa dv.Felicitari si asteptam programul!
- vintanraul
- membru activ
Dle IUGA felicitari
si eu sunt multumit de asemenea vesti felicitari si din partea mea. fir intins
Tel0762.865.274
bravo florentine ca te gindesti si la amarasteni cu microbu de crap in singe asteptam cu nerabdare locatiile si alte date
- florentiniuga
- Master Admin
Banuiesc ca ai citit ASTA.mihu_st scrie:bravo florentine ca te gindesti si la amarasteni cu microbu de crap in singe asteptam cu nerabdare locatiile si alte date