Modificare data Cupa Cupelor Hobaia 2009
Moderator: florentiniuga
Modificare data Cupa Cupelor Hobaia 2009
Citat de pe un alt site:
"10-13 iunie este noua data de desfasurare a Cupei Cupelor.
Cupa Cupelor s-a reprogramat pt. a veni in ajutorul desfasurarii CN.
Concursul se va desfasura pe aceleasi locuri care vor forma sectoarele pt. calificari.
Organizatorii pot trage o concluzie, iar pescarii fac un antrenament in regim de concurs.
CC devine un antrenament cu minim 13 premii. "
Intrebare pentru Florentin:
Avand in vedere ca una dintre etapele turneului de pe Tancabesti este in acceasi perioada (12-14 iunie) si multi vor vrea sa participe la ambele, crezi ca se poate schimba aceasta data, dupa CC ?
"10-13 iunie este noua data de desfasurare a Cupei Cupelor.
Cupa Cupelor s-a reprogramat pt. a veni in ajutorul desfasurarii CN.
Concursul se va desfasura pe aceleasi locuri care vor forma sectoarele pt. calificari.
Organizatorii pot trage o concluzie, iar pescarii fac un antrenament in regim de concurs.
CC devine un antrenament cu minim 13 premii. "
Intrebare pentru Florentin:
Avand in vedere ca una dintre etapele turneului de pe Tancabesti este in acceasi perioada (12-14 iunie) si multi vor vrea sa participe la ambele, crezi ca se poate schimba aceasta data, dupa CC ?
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Dan Mitranescu
- Partener
Re: Modificare data Cupa Cupelor Hobaia 2009
"Gand la gand cu bucurie!"
Acum am vazut postarea ta...
Acum am vazut postarea ta...
- Cornel Rosioru
- maestru emerit
Ma mai suprapun cu vreun concurs?
M-am uitat in calendar si ma suprapuneam cu Vladut. El a acceptat schimbarea datei.
M-am uitat in calendar si ma suprapuneam cu Vladut. El a acceptat schimbarea datei.
- Dan Mitranescu
- Partener
Cu mansa 3 de la Turneul de pe Tancabesti 1. Dar si asa acesta se lega destul de strans cu Mansa de Calificari.Cornel Rosioru scrie:Ma mai suprapun cu vreun concurs?
Cred ca mutarea turneului in locul lasat liber de CC este o solutie buna pentru toti.
Dan, asa ar fi foarte bine . Vrei sa participi la toate, sa nu ne lasi nici o sansa . Oricum una din etape este suprapusa cu calificarea de pe Tancabesti pentru CN, dar cred ca sunt interese diferite in cazul ala.
- florentiniuga
- Master Admin
Am facut si eu modificarile la Turneu, acum sper ca e OK.
- Madalin Dirla
- Veteran
AH..........abia astept ,data de 13 imi poarta noroc ...........locul pe care sunt inscris este tot 13 !!!
- george-alexandru
- Veteran
Madaline imi pare rau sa te dezamagesc dar vei avea noroc doar pe jumatate pt ca este vorba de 14 nu 13,bine asta daca nu vrei sa pescuiesti doar 72 de ore din 96
- Madalin Dirla
- Veteran
George , o sa am nevoie sa pescuiesc decat 72 de h sa prind podiumul .............o sa fiu cap de stand ,acolo unde stau teni (la oxigenarea apei)george-alexandru scrie:Madaline imi pare rau sa te dezamagesc dar vei avea noroc doar pe jumatate pt ca este vorba de 14 nu 13,bine asta daca nu vrei sa pescuiesti doar 72 de ore din 96
- george-alexandru
- Veteran
deci fara misto 10-14.
- iulian petre
- Veteran
-----------------MDI scrie:
George , o sa am nevoie sa pescuiesc decat 72 de h sa prind podiumul .............o sa fiu cap de stand ,acolo unde stau teni (la oxigenarea apei)
toata lumea o sa mearga sa prinda crap ca ala puncteaza la turneul AVP inclusiv noi asa ca-ti lasam ctenul chiar daca o sa castigi cu el....CALIFICARILE la turneul AVP sunt mai importante pt multi .
- Madalin Dirla
- Veteran
Da George, stiu.george-alexandru scrie:deci fara misto 10-14.
toata lumea o sa mearga sa prinda crap ca ala puncteaza la turneul AVP inclusiv noi asa ca-ti lasam ctenul chiar daca o sa castigi cu el....CALIFICARILE la turneul AVP sunt mai importante pt multi .[/quote]
Multumesc Iulica,dar sigur Dan nu este de acord cu tine !
Nu va mai atacati atata! Madaline, lasa-i pe baieti sa castige calificarile ca noi vom fi pe podium la CC Cu ten, cu romanesc...peste sa fie . Este loc pentru toata lumea, dar podiumul trebuie musai sa fie CARP ZONE ! Si mie imi merge bine pe 13, asa ca, sambata suntem pe ei !
- Dan Mitranescu
- Partener
Cand se suprapun atunci sunt si interese diferite !Teddy scrie:Dan, asa ar fi foarte bine . Vrei sa participi la toate, sa nu ne lasi nici o sansa . Oricum una din etape este suprapusa cu calificarea de pe Tancabesti pentru CN, dar cred ca sunt interese diferite in cazul ala.
P.S. De ce ma sperii ca se suprapun ?
Dan, scuze, acum am vazut ca s-au modificat datele. La inceput era suprapusa mansa de calificari pe Tancabesti 1 cu etapa dupa Tancabesti 2. Speram si eu ...