adriani scrie:... ca plec in Delta pe 4 iulie si d-ta o tot dai cu viitura. Se pare ca tii cu ursu.

Acuma va trebui sa specifici cu care urs. Hmmm? O fi vorba de ursul de plush cu care inca obisnuiesti sa faci nani?

Naaaa, cu ala tii tu, ca prea e plin de saliva.
Auzi bre adriani ? Ia fi atent la baciu, care te poate pastori aplicandu-ti cate o bata noduroasa la tartacutza : noi mergem in Delta Dunarii de demult ...foarte de demult ...si stam cate o luna de zile, nu doar in “Independence day 4th of july”. Tu nu stiu cam ce faceai sau inca nu faceai in acele vremuri. Sa zicem ca faceai sau inca nu faceai pipi in nisip ... sau sa zicem ca-ti atarnau sau inca nu-ti atarnau mucii pana-n gura ...
Hai sa-ti mai explic o data ca sa bagi la bostan : eu incerc sa furnizez aici informatii pe care le culeg din mass media sau, mai ales, direct de la sursa, … din sufletul Deltei.
Crezi ca bag aici strambe ca sa nu mearga lumea in Delta. Departe de mine gandul, … chiar dimpotriva, astept povesti si imagini din partea celor care revin din Delta.
Si ca sa-ti dau o informatie de ultim moment: la Chilia nivelul Dunarii e cam cu un metru jumate mai sus si in crestere. Apa este murdara. Cica varful de forma ar fi undeva prin 26 iunie. Acuma, de consideri ca de ziua USA totul va fi OK, apai du-te. Or fi americanii tari, da’ apa Dunarii nu cred ca o pot “face”.
Iata un reper. Pontonul de care se sprijinea Cosmin in vara trecuta, acum e sub apa …