Vand pachet crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand pachet crap
3 x Hakuyo MTX 9 3.6m 3.5lb din 3 bucati
3 x Mulineta Hakuyo XY 7000 + tamburi rezerva. Pe doua dintre mulinete este fir Carp Expert fluo de 0.25 mm iar pe a treia Sufix Tritanium de 0.30 mm.
3 x Avertizori FL + swingeri + suporti
1 x Husa Baracuda 3 compartimente pentru bete + mulinete
Tot echipamentul a fost achizitionat anul trecut in toamna si are patru iesiri pe balta, motivul vanzarii fiind trecerea la stilul feeder. Nu se vinde pe bucati.
Pret pachet: 750 ron, negociabil.
Date contact: Cosmin - 0725 066 711
3 x Mulineta Hakuyo XY 7000 + tamburi rezerva. Pe doua dintre mulinete este fir Carp Expert fluo de 0.25 mm iar pe a treia Sufix Tritanium de 0.30 mm.
3 x Avertizori FL + swingeri + suporti
1 x Husa Baracuda 3 compartimente pentru bete + mulinete
Tot echipamentul a fost achizitionat anul trecut in toamna si are patru iesiri pe balta, motivul vanzarii fiind trecerea la stilul feeder. Nu se vinde pe bucati.
Pret pachet: 750 ron, negociabil.
Date contact: Cosmin - 0725 066 711
Re: Vand pachet crap
Se imparte pachetul:
Lansetele - 400 ron
Mulinetele - 250 ron (rezervate momentan)
Husa + senzori - 100 ron
Lansetele - 400 ron
Mulinetele - 250 ron (rezervate momentan)
Husa + senzori - 100 ron
Mulinetele si avertizorii s-au dat, mai raman betele + husa la 430 ron negociabil.
up, 350 ron lansetele.
Nu recomand, vanzator neserios.
Au ajuns la mine mulinetele si cu avertizori
In primul rand la telefon te-am intrebat daca avertizori au mufa jack ai spus ca ai, SURPRIZA cand au ajuns nu aveau.
In al doilea rand o mulineta are problema cu capatul de insurubare de la manivela si frana micrometrica este RUPTA.
Am incercat sa te contactez in acea seara, surpriza..nu ai raspuns la telefon.
Au ajuns la mine mulinetele si cu avertizori
In primul rand la telefon te-am intrebat daca avertizori au mufa jack ai spus ca ai, SURPRIZA cand au ajuns nu aveau.
In al doilea rand o mulineta are problema cu capatul de insurubare de la manivela si frana micrometrica este RUPTA.
Am incercat sa te contactez in acea seara, surpriza..nu ai raspuns la telefon.