BALTA SANPAUL C&R
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- alin pitters
- utilizator
Re: BALTA SANPAUL C&R
Fantastica balta!
Eu as spune ca e un Tancabesti de Ardeal
Am facut o partida de 24 ore sa vad ce lauda si promoveaza Claudiu, am reusit sa pun pe saltea 26 bucati si am scapat inca pe atatia
M-am chinuit putin dar am reusit sa imi pozez mai toate capturile
O sa mai pun poze de pe aceasta fantastica balta, merci Claudiu pentru recomandare , am unde pescui de acum
Am facut o partida de 24 ore sa vad ce lauda si promoveaza Claudiu, am reusit sa pun pe saltea 26 bucati si am scapat inca pe atatia
M-am chinuit putin dar am reusit sa imi pozez mai toate capturile
O sa mai pun poze de pe aceasta fantastica balta, merci Claudiu pentru recomandare , am unde pescui de acum
-
- Veteran
alin pitters
Fantastica balta!
O sa mai pun poze de pe aceasta fantastica balta, merci Claudiu pentru recomandare , am unde pescui de acum .
ma bucur enorm ca lumea apreciaza aceasta balta.da claudiu merita tot respectul pentru interesul dat si inplicare .ca balta sa aduca cele mai bune standarde .multi nu stiu, cate ore pe zii sta si informeaza pescari care il contacteaza.nu e o munca usoara
Fantastica balta!
O sa mai pun poze de pe aceasta fantastica balta, merci Claudiu pentru recomandare , am unde pescui de acum .
ma bucur enorm ca lumea apreciaza aceasta balta.da claudiu merita tot respectul pentru interesul dat si inplicare .ca balta sa aduca cele mai bune standarde .multi nu stiu, cate ore pe zii sta si informeaza pescari care il contacteaza.nu e o munca usoara
- darthfather
- senior
Bravo ,frumoase capturi.Cred ca ai muncit mai ceva ca la servici.Felicitari!!!
- alin pitters
- utilizator
cei care sunt inscrisi la concurs pe balta SANPAUL- se pot duce la o partida de pescuit (antrenament)fara legitimatie ,bineinteles cu achitatrea taxei 24 ore???????????
- gimi_mures
- senior
In regulamentul baltii scrie ca se poate pescui si fara abonament doar ca taxa e mai mare si anume 150 lei / 24 ore.soni scrie:cei care sunt inscrisi la concurs pe balta SANPAUL- se pot duce la o partida de pescuit (antrenament)fara legitimatie ,bineinteles cu achitatrea taxei 24 ore???????????
Prinde si Elibereaza
MULTUMESC
- gimi_mures
- senior
Am reusit si eu sa ajung pe aceasta balta pentru o partida de 48 ore.Inceputul a fost unul sub asteptari pestele necolaborand deloc. Astfel dupa mai bine de 30 ore in care vremea a fost potrivnica cu vant si ploi, au aparut si trasaturile odata cu asezarea vremii si aparitia soarelui. In putinul timp ramas am reusit sa pun pe saltea un numar de 10 crapi cu greutati cuprinse intre 7 kg si 14.5 kg.
Multumesc Alin Pitters pt informatii si nu in ultimul rand multumesc Claudiu Lukacs care m-a sunt tot timpul pentru a mi da informatii si a ma incuraja ca balta pana la urma isi va da drumul.
Cateva poze :
Multumesc Alin Pitters pt informatii si nu in ultimul rand multumesc Claudiu Lukacs care m-a sunt tot timpul pentru a mi da informatii si a ma incuraja ca balta pana la urma isi va da drumul.
Cateva poze :
Prinde si Elibereaza
- alin pitters
- utilizator
-
- Veteran
bravo alin.se pare ca curand vei face cunostinta cu toti pesti
- alin pitters
- utilizator
M-am indragostit iremediabil de balta asta
- georgemarian
- Veteran
Ce swingere tare !
- alin pitters
- utilizator
- alin pitters
- utilizator
Dupa esecul concursului de la finele saptamanii trecute, esec din punct de vedere a capturilor, doar 17 crapi de pe 22 standuri, am facut o iesire miercuri si joi, 48 de ore, cu scopul de a prinde 17 pesti, numarul de crapi capturati in concurs.
Am reusit sa pozez 16 buc, am pierdut multi(in jur de 7 sau 8 buc in capatul baltii), si am pescuit lejer, injurand pestii ce ma scoteau din sacul de dormit pe timpul noptii. Am pescuit pe doua standuri (cate 24 de ore pe fiecare stand) care nu au dat nici un peste in concurs.
Concluzia mea: Sanpaul e o balta salbatica inca care raspunde foarte prost presiunii pescarilor, eu unul nu dau sanse de reusita nici unui concurs organizat aici,ma refer din punct de vedere a numarului de capturi, pentru partide de pescuit la liber in schimb e un rai.
Pozele cu personajele din sesiunea 31 iulie-1 august:
Am reusit sa pozez 16 buc, am pierdut multi(in jur de 7 sau 8 buc in capatul baltii), si am pescuit lejer, injurand pestii ce ma scoteau din sacul de dormit pe timpul noptii. Am pescuit pe doua standuri (cate 24 de ore pe fiecare stand) care nu au dat nici un peste in concurs.
Concluzia mea: Sanpaul e o balta salbatica inca care raspunde foarte prost presiunii pescarilor, eu unul nu dau sanse de reusita nici unui concurs organizat aici,ma refer din punct de vedere a numarului de capturi, pentru partide de pescuit la liber in schimb e un rai.
Pozele cu personajele din sesiunea 31 iulie-1 august:
- alin pitters
- utilizator
Si o veste buna:
se vor face pachete de pescuit la pret avantajos, pachete accesibile si celor care nu au abonament dar doresc o partida de pescuit aici.
se vor face pachete de pescuit la pret avantajos, pachete accesibile si celor care nu au abonament dar doresc o partida de pescuit aici.