combo casting
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
combo casting
lanseta,daiwa megaforce twitchin 1.80cm,10-20g si mulineta daiwa megaforce twitchin in stare perfecta estetic si functional,pescuita de 2ori pe Snagov fara rezultat si cu multe peruci
. 400lei fix

Re: combo casting
De actualitate!
usor negociabil
Nu inteleg ce vrei sa spui, fi mai explicit! Spune direct ce ai de spus sa nu se interpreteze gresitosc1or scrie:scuza-ma ca zic.. dar ti-ai facut o reclama....
doamne freest, nu vreau sa se interpreteze nimic gresit 
nu stiu cati oameni ar fi fost atat de sinceri ca tine sa spuna "lanseta,daiwa megaforce twitchin 1.80cm,10-20g si mulineta daiwa megaforce twitchin in stare perfecta estetic si functional,pescuita de 2ori pe Snagov fara rezultat si cu multe peruci
"
spor la vanzare si scuze daca am deranjat!

nu stiu cati oameni ar fi fost atat de sinceri ca tine sa spuna "lanseta,daiwa megaforce twitchin 1.80cm,10-20g si mulineta daiwa megaforce twitchin in stare perfecta estetic si functional,pescuita de 2ori pe Snagov fara rezultat si cu multe peruci

spor la vanzare si scuze daca am deranjat!
Critic echilibrat
de actualitate!