Vand 2 mulinete Okuma LB40, impecabile ca noi, au si tambur de rezerva.
Pret 150 ron. Telefon 0734219427
Nu trimit in provincie, rog nu insistati. Poze maine, dar sunt ca unele noi
Vand 2 mulinete Okuma LB40
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand 2 mulinete Okuma LB40
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
Re: Vand 2 mulinete Okuma LB40
Momentan rezervate pana duminica
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
- sebastianlapescuit
- utilizator
le-ai dat?
Pe acelea le-am dat dar mai am 2.Ai pm
- florentiniuga
- Master Admin
Poate acum pui si foto, conf. regulamentului.pokemonu scrie:Pe acelea le-am dat dar mai am 2.Ai pm
Urma sa pun si foto, dar, dupa cum puteai observa..... daca erai putin atent, au fost rezervate instant si s-au vandut ulterior.florentiniuga scrie:Poate acum pui si foto, conf. regulamentului.pokemonu scrie:Pe acelea le-am dat dar mai am 2.Ai pm