intrebare de incepator
Moderator: florentiniuga
intrebare de incepator
Cum ar trebui sa arate o montura "clasica" pentru stilul de pescuit match, sau cum se mai numeste(impropriu, spun eu) scheffield?
Re: intrebare de incepator
Am postat aceasta intrebare aici, deoarece nu stiu unde s-ar putea posta adcest gen de intrebari, decat la diverse.
Domnul Florentin Iuga a prezentat in emisiunea din data de 19.07.2008 o montura pt sheffield .
Vad ca plumbul este intre doua stoppere. Sa inteleg ca este culisant?
Si cam cat ar trebui sa fie distanta intre vartej si ac?
- stefanflorin
- Veteran
aia e montura pt pluta culisanta, pescuitul la match este mult mai mult de atat:) vezi ca era un topic cu pescuitul la sheffield aici http://infopescar.tv/forum/pescuitul-la ... -t495.html si daca vrei un link cu foto sa te inspiri ai aici : http://www.northamptonneneanglingclub.c ... 20Rigs.htm sunt si 2 monturi de feeder acolo cea de a doua fiind si cea pe care o foloosesc eu "the loop method". Daca ai nevoie de traduceri intreaba si iti voi raspunde cu mare drag
PS: monturile alea nu sunt ceva standard, sunt decat niste exemple pe care le poti adapta in functie de conditii si de ce urmaresti in decursul unei partide.
PPS: montura pe care a prezentat-o florentin in emisiunea respectiva viza pestii mari si un pescuit la distanta (mie unu mi s-a parut grosolana )
PPPS: pescuitul la slider sau culisanta in denumirea romaneasca a luat amploare doar pt ca in competitiile internationale nu ai voie cu lest in jurul plutei, aceasta putind fi fara lest sau lestata din fabricatie. gata cu
PS: monturile alea nu sunt ceva standard, sunt decat niste exemple pe care le poti adapta in functie de conditii si de ce urmaresti in decursul unei partide.
PPS: montura pe care a prezentat-o florentin in emisiunea respectiva viza pestii mari si un pescuit la distanta (mie unu mi s-a parut grosolana )
PPPS: pescuitul la slider sau culisanta in denumirea romaneasca a luat amploare doar pt ca in competitiile internationale nu ai voie cu lest in jurul plutei, aceasta putind fi fara lest sau lestata din fabricatie. gata cu
Work is for people who can't fish!
Va multumesc domnule Stefan.
Atat pentru promptitudine cat si pentru lamuriri.
Cu stima si fir intins.
Atat pentru promptitudine cat si pentru lamuriri.
Cu stima si fir intins.
- stefanflorin
- Veteran
Cu placere si nu trebuie sa ma domnesti, pescarii sunt egali, numele-s suficiente nu?
Work is for people who can't fish!