caramba scrie:NU VEDETI CA ESTE ABUREALA CA AM BAGAT 1,5 VREM SI NOI CEVA FILMARI NU DOAR CUVINTE CA PINA ACUMA NU MAI PUBLICITATE NU SI FAPTE
Ba mai pardon! Daca tipi la noi (asta inseamna scrisul cu majuscule) sunt obligat sa intervin. Publicitate fara acoperire nu ai sa vezi pe Infopescar.Tv. Noi ce am afirmat am si dovedit, asa cum facem intotdeauna. Am stat 18 ore pe balta, din care s-a pescuit efectiv cu asistenta video doar de la 7 dimineata pana spre ora 16 cand a inceput ploaia, timp in care Catalin Duta a prins non-stop, cu drill-uri duble de nu mai facea fata. Faptul ca standul de langa el era doar asistent, nu m-a indreptatit sa spun ca balta nu are peste. Filmarile cred ca sunt evidente si elocvente. Atat despre publicitate. In rest e doar un banner platit care e de fapt un link catre website-ul baltii. Ce publicitate vezi? Nu ai putut cumva sa-ti spui liber opiniile? I-a impiedicat cineva sa se planga pe acest forum pe cei nemultumiti de ceva?
Ma faceti sa ma mai duc odata, sa ma bag intre doi pescari pe care-i gasesc pe balta si sa vad daca intr-adevar nu se prinde. Dar daca eu prind, isi cere cineva scuze pentru tot ce s-a scris inutil aici? Recunoaste vreodata cineva ca poate nu s-a prins de smecheria baltii?