DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
Ptr. cei din zona Calarasi care vor sa-si faca PG-ul la Oltenita:
- copie dupa chitanta de la trezorerie
- copie dupa permisul ANPA
- copie dupa buletin
- cerere tip (vezi atasament)
Trimise la nr. de fax - 0242.510.790 si primiti avizul pe mail (sau pe fax-ul dvs.)
p.s.
Eu l-am luat astazi, in 30 minute !
- copie dupa chitanta de la trezorerie
- copie dupa permisul ANPA
- copie dupa buletin
- cerere tip (vezi atasament)
Trimise la nr. de fax - 0242.510.790 si primiti avizul pe mail (sau pe fax-ul dvs.)
p.s.
Eu l-am luat astazi, in 30 minute !
- florin opris
- utilizator
Frumosi crapcenii..bravo..
La ce au pus botu??
La ce au pus botu??
- Madalin Dirla
- Veteran
la 220 ...............de la BD !!
Tibi30 scrie:Frumosi crapcenii..bravo..
La ce au pus botu??
Bravos ! Dupa cum arata malul apei, pietris si apa oarecum curata, esti pe cursul superior al Dunarii ! La noi apa e cafea cu lapte !florin opris scrie:prima iesire dupa deschidere
...........
- fane_mincinosu
- membru activ
salutare. din lipsa de ocupatie azi dimineata m-am oferit sa le ofer un ospat tantarilor, aja ca am iesit la o partida in zona "cerbu" pentru cunoscatori. putin schimbata zona dupa ce a scazut apa bine...pomi cazuti ca la nebuni, locuri accesibile putine. putin dezamagit din lipsa de activitate ... trasaturi nehotarate, ciupituri fulger dupa care liniste. culmea ca intamplator in zona a ajuns un pescar cu barca si sonar care si el era dezamagit ca cu toate ca e o zona buna care ar trebui sa "tina" peste, acesta era foarte rar, dar culmea cand a ajuns in fata mea a ramas uimit ca erau numerosi pesti si mari nu gluma, dar care se plimbau intre ape printre butuci. aja ca m-am ambitionat stiind ca e posibil ca dau peste captura secolului, dar in afara de 2 trasaturi furioase pe somn si una la mamaliga fara finalizare nimic. ata e mai incerc si data viitoare
- florin opris
- utilizator
la boaba de miere , fara nadire , in apa de 2m , in marginea culoarului de iarba . la 15 m de mal ,acolo am gasit ca fiind un culoar ce merge in lung cu malul pe o portiune de aprox. 100 m . Pescuit de pe mal inalt ( 4m ) cu coborare pe trepte , pentru a pastra cat mai mult liniste dat fiind faptul ca am dat atat de aproape . Partida a fost in zona Moldova Noua , de joi pana duminica si doar noaptea am avut prezentari .Tibi30 scrie:Frumosi crapcenii..bravo..
La ce au pus botu??
In foto se vede clar ca dadeam de sus .
Citeva detalii despre ce fel de monturi folositi pe dunare pentru crap sau cteno?
-lungimea rigului!
-marimea acului!
-modelul plumbului greutatea?
Multumesc anticipat.
-lungimea rigului!
-marimea acului!
-modelul plumbului greutatea?
Multumesc anticipat.
- cosmin mihut
- Veteran
Cunoaste cineva o adresa de Email pentru eliberare PG pe jud.Teleorman?
Sambata, 06 iulie 2013, Dunarea, jud Cta, esec total - furtuna cu rupere de copaci la 2 m de masina mea ... groaznic! Sper sa am rezultate mai bune data viitoare!
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
- fane_mincinosu
- membru activ
Duminica 07.07.2013, zona pod fetesti peste Borcea. chiar daca a cam batut vantul am avut o partida placuta cu trasaturi multe, din care 7 buc moace de somn la buchet de rama si multe ratari, dar la mamaliga si porumb nici o miscare. poate data viitoare apare si ceva cu solzi
Te salut, am o curiozitate, cand ai luat ultima data ceva punctabil in zona aia? Dunarea-Capidava-Topalu.viorelb73 scrie:Sambata, 06 iulie 2013, Dunarea, jud Cta, esec total - furtuna cu rupere de copaci la 2 m de masina mea ... groaznic! Sper sa am rezultate mai bune data viitoare!
Respect
Eu de ani buni in afara de platica si caras nu am mai vazut alt peste, e drept ca nici timpul nu mi-a mai permis sa ies atat de des, dar de cate ori am iesit am dat nas in nas cu lipovenii si plasele lor.
Salut!Sunt nou in pescuitul pe Dunare.Ma intereseaza si pe mine zona Poiana,Teleorman.
Daca stie cineva zona as asculta cu mare placere un sfat, ceva..
Multumesc anticipat!!!
Daca stie cineva zona as asculta cu mare placere un sfat, ceva..
Multumesc anticipat!!!
- fane_mincinosu
- membru activ
Salut. a ajuns cineva pe borcea in zona caprarie? cum e drumu pana acolo ca am inteles ca a fost amenajat cand a fost pericol d inundatie? Ms