LANSETE FOX,SHIMANO SI ANACONDA POWER CARP
Moderatori: gor965, florentiniuga
- dragan claudiu
- Veteran
LANSETE FOX,SHIMANO SI ANACONDA POWER CARP
LANSETA FOX WARIOR ES,ARE CINEVA MODELUL ASTA DE 3,90-3,25LB,SI CE POATE SA-MI SPUNA IN LEGATURA CU ACEASTA LANSETA SAUSHIMANO HYPERLOOP BX SPECIMEN CARP-3,60-3LB SAU ANACONDA POWER CARP-3,60-3,35LB.?????
- dragan claudiu
- Veteran
Re: LANSETE FOX,SHIMANO SI ANACONDA POWER CARP
am gresit poza nu e poza cu lanseta fox dar intrebarea ramane valabila.
Warrior ES 3,9m 3.25 lb am eu, 3 bucati, luate anul trecut la expo aventuri. sunt multumit de ele, arunc in mod normal 100 m cu plumb de 90-100 g si fir de 0,3 cu mulineta Banax 5600 NF. Cand am luat-o mi s-a spus ca greutatea recomandata este de 90-100 g, acum am vazut pe un site ca este de 106 g. Se misca bine in dril, nu am avut nici un peste scapat din cauza lor (sau cel putin asa cred, ca pesti scapati au fost, dar tind sa cred ca nu au fost agatati bine ). Acum mi-am mai luat un Elite, fiind la oferta, dupa o partida anul asta este ok, inca nu am testat-o cum trebuie.
ES-urile au cam 15 partide anul trecut, deci pot sa spun ca concluziile sunt destul de realiste. Dar sa stii ca nu sunt foarte rapide, varful este putin cam rigid.
Cu ES-ul am avut un somn foarte mare asta vara pe Moara, lanseta s-a comportat foarte bine, din pacate s-a dezgatat pe drum, dupa ce 5 minute nu s-a miscat din loc (greseala a fost a mea ca am tras de el ca de o buturuga din nerabdare). Iti recomand modelul, dar sincer la cat s-au scumpit acum Foxurile....cred ca gasesti la banii astia ceva mult mai bun (un shimano forcemaster ??? ).
Fire intinse si achizitii cat mai profitabile
ES-urile au cam 15 partide anul trecut, deci pot sa spun ca concluziile sunt destul de realiste. Dar sa stii ca nu sunt foarte rapide, varful este putin cam rigid.
Cu ES-ul am avut un somn foarte mare asta vara pe Moara, lanseta s-a comportat foarte bine, din pacate s-a dezgatat pe drum, dupa ce 5 minute nu s-a miscat din loc (greseala a fost a mea ca am tras de el ca de o buturuga din nerabdare). Iti recomand modelul, dar sincer la cat s-au scumpit acum Foxurile....cred ca gasesti la banii astia ceva mult mai bun (un shimano forcemaster ??? ).
Fire intinse si achizitii cat mai profitabile
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- dragan claudiu
- Veteran
in germania sint la 88 euro buc., deci ce-mi recomanzi sa le iau sau sa caut altceva la banii astea?
asta inseamna aproape 380 ron, sincer nu cred ca merita banii astia. tu le iei direct de acolo (sa inteleg ca esti din zona) sau acolo le-ai gasit? parca la noi pe un site erau 350, dar tot e mult. foxurile s-au scumpit foarte mult, chiar daca sunt bune, cred ca poti sa gasesti un model mai bun , eventual putin mai rapide. acum depinde si unde pescuiesti si ce astepti de la ele.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
- dragan claudiu
- Veteran
nu sint din zona dar, merg la un prieten care e stabilit acolo de 10 ani, si daca tot merg imi iau si scule de acolo. mersi si fir intins.