Am si eu o intrebare ca eu nu ma prea pricep asa , glucoza ce e ?Pilbak Levente scrie:frate eu nu am zis de zahar invertit ci de siropul de glucoza!!!!!
LAPTELE DE PORUMB UN DROG PENTRU CRAP
Moderator: florentiniuga
- Sefer Marian
- junior
Re: LAPTELE DE PORUMB UN DROG PENTRU CRAP
- Pilbak Levente
- senior
Glucoza este un fel de zahar,aici ai dreptate ,dar este de mai multe feluri nu le stiu nici eu pe toate ca sunt o gramada de materii prime din care este facut.
Siropul de glucoza care l-am gasit eu este de la o fabrica de amidon de porumb si provine din prelucrarea porumbului pentru a obtine amidonul,este de consistenta ca si mierea de albine.
Siropul de glucoza care l-am gasit eu este de la o fabrica de amidon de porumb si provine din prelucrarea porumbului pentru a obtine amidonul,este de consistenta ca si mierea de albine.
Mult mai gros!
- Pilbak Levente
- senior
acuma depinde si de miere cat e de calitativ
- Pilbak Levente
- senior
Am luat o galeata de sirop de glucoza de porumb si am incercat sa rulez bile cu el si a iesit pasta lipicioasa,deci nu cred ca am diluat bine siropul cu 50 apa,se dilueaza greu cu apa fierbinte din pacate,si am incercat si cu o tentativa de miere care era de fapt energizant,acesta s-a diluat bine cu apa si pasta a fost mai ok .
- Pilbak Levente
- senior
Am mai incercat o rulare de 500 gr mix si am diluat siropul de glucoza mai tare adica 1 parte sirop de glucoza si 2 parti apa fierbinte si pasta nu a mai fost asa lipiciosa si de rulat s-a rulat destul de bine deci m-am scosPilbak Levente scrie:Am luat o galeata de sirop de glucoza de porumb si am incercat sa rulez bile cu el si a iesit pasta lipicioasa,deci nu cred ca am diluat bine siropul cu 50 apa,se dilueaza greu cu apa fierbinte din pacate,si am incercat si cu o tentativa de miere care era de fapt energizant,acesta s-a diluat bine cu apa si pasta a fost mai ok .
Ramane de vazut in cat timp se usuca si testul de solubilitate
daca faci acest sirop cu miere cum se prepara
nu stie nimeni cum se prepara din miere acest lapte de porumb
- Pilbak Levente
- senior
il diluezi cu apa calda in procent de 50% miere si 50% apa
si il amesteci cu nadaPilbak Levente scrie:il diluezi cu apa calda in procent de 50% miere si 50% apa
- lucky_vis29
- membru activ
Băieți cu 4,5 va fac eu rost si cu 5 roni glocerina mai vb
ce ne faci tu rost cu 4,5 lei? si ce e aia glocerina?
observ ca subiectul a ramas deschis, ce ziceti de un produs ca asta?
"Produsul este extras din porumb nemodificat genetic,avand in compozitie:fructoza;glucoza;maltoza precum si alte zaharuri, substanta uscata solubila fiind de max 75%.
stimulent – nu cristalizeaza in timp,eliminind riscul de solidificare poate fi pastrat/depozitat la orice temperatura ferit de razele solare(max.+50 °C)"....
"Produsul este extras din porumb nemodificat genetic,avand in compozitie:fructoza;glucoza;maltoza precum si alte zaharuri, substanta uscata solubila fiind de max 75%.
stimulent – nu cristalizeaza in timp,eliminind riscul de solidificare poate fi pastrat/depozitat la orice temperatura ferit de razele solare(max.+50 °C)"....
Omul devine cu adevarat om atunci cand isi asuma intreaga raspundere pentru ceea ce este...
Pana la urma folositi sare de lamaie sau nu ?