![wave :-h](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/103.gif)
Asta este ... macar prin august sa fie bine.
Moderator: Sebastian
N-as zice Marius. Poate ca esti tu obisnuit sa pescuiesti in iunie la gurile de iesire spre Dunare. E perioada in care crapul se reantoarce in fluviu. Poate ca de aia prindeai tu in aval de 36, iar amicul tau din amonte nu. Poate ca se probeaza una din "pietrele" filosofiei : "panta rei".pescarhoinar81 scrie: ...
Adio cu tot sezonul !In septembrie e fix p..a!
Bre Cosmine, nici tu nu esti mult mai primavaratec, dar daca ai fi mai activ pe aci, ai observa (citind) ca nu ma bucur, si nici n-am motiv. Chiar ma zbat sa aduc informatii "la cald".cosmin mihut scrie:Ma ,eu stiu ca tu esti asa mai tomnatec, da ' nu tre' sa fii asa cumva invidios
pe "estia" care merge asa mai de sumer,eu unu ,nu te supara Sorine asa te vad parca bucuros ,ca nu putem sa merem .... acuma la deschidere ...... "Multe fire intinse sa aveti"....
![]()
![]()
Pai ne-am gandit ca undeva dupa jumatatea lunii augustpescarhoinar81 scrie: ... in ce perioada mergeti?
Ia uite ce se vorbeste prin sat :adriani scrie:Eu cred ca viitura din vest nu ne va afecta foarte mult. Acolo debitul de apa este foarte mic si orice ploaie mai serioasa scoate Dunarea din matca si produce inundatii. Ceva de genul raurilor noastre din Moldova. Probabil cotele vor fi in crestere, insa nu foarte brusc si nici foarte mult. Asa ca fire-ntinse in Delta.