Lansete crap 3,9 m
Moderatori: gor965, florentiniuga
Lansete crap 3,9 m
Salut !
Mi-am luat acum cateva zile 4 bucati lansete crap Cormoran mission 3,9 m -3,5 lbs din 2 buc facand un salt de la unele de 3 m.Stie cineva ceva de ele? Bune? bunicele?
Va multumesc!
Mi-am luat acum cateva zile 4 bucati lansete crap Cormoran mission 3,9 m -3,5 lbs din 2 buc facand un salt de la unele de 3 m.Stie cineva ceva de ele? Bune? bunicele?
Va multumesc!
yyyuuuuhhhuuu trage la aia din dreapta
Re: Lansete crap 3,9 m
Pai daca tie ti-au placut si le-ai luat, nu mai conteaza parerea celorlalti ! Sa le stapanesti sanatos si sa prinzi mult peste cu ele !
in general cele de 3,9 m sint lansete de competitie , dar asta nu inseamna ca nu poti sa le folosesti si la pescuitul obisnuit , daca iti plac si ti se potrivesc , iti doresc fir intins si numai crapalai de la 10 kg. in sus sa prinzi cu ele .
Bune fata de multe altele,doar ceva peste sa fie.FIR INTINS.
Merci la fel! Fir intins!vali003 scrie:in general cele de 3,9 m sint lansete de competitie , dar asta nu inseamna ca nu poti sa le folosesti si la pescuitul obisnuit , daca iti plac si ti se potrivesc , iti doresc fir intins si numai crapalai de la 10 kg. in sus sa prinzi cu ele .
yyyuuuuhhhuuu trage la aia din dreapta
- gabi neamtu
- senior
[quote="arsinel"]Salut !
le are un prieten si e multumit de ele am prins si eu vreo 3 pesti cu ele si mi-au placut in cum se comporta in dril
le are un prieten si e multumit de ele am prins si eu vreo 3 pesti cu ele si mi-au placut in cum se comporta in dril
- sandupodaru
- utilizator
stai linistit,sant bune!
- stefanflorin
- Veteran
Unde-i mana lu Daiwa trebuie sa fie bun, nu?
Work is for people who can't fish!
Daca stau bine sa ma gandesc un prieten are lansetele ca ale tale. Ce pot sa iti spun e ca s-au comporatat bine la dril cu pesti mari, foarte mari , nu neaparat crap :roll: . Ce m-a deranjat pe mine la ele e faptul ca abia au loc in masina .arsinel scrie:Salut !
Va multumesc!
- arinlupascu
- senior