Nu-s politist de frontiera nici eu nici tata si nici n-am neamuri d-astea si n-am nici "merite de genul asta" in podul casii !Spune-mi ce sa fac? Da nu ma aburi cu "du-te numai ca vei vedea ca n-ai nimic" din moment ce legea scrie "negru pe alb" ca nu suntem orbi noi toti !Frate asta numai siguranta nu mai e cand pescuiesti stiind ca "legea aia stramba cum e ea" zice altceva !Te ascunzi printre salcii si papuris?Si apoi:"verba volant cripta manent" nu ?Alexandru scrie:Repet, cum am mai spus(scris) nu am avut nevoie de nici o autorizatie de la ANPA pt pescuit pe frontiera. Nu ma intereseaza ce lege incalc sau ce lege se aplica, ma intereseaza numai sa pot pescui in siguranta. Am observat ca pe forumul acesta se pune baza( se discuta) mai mult de partea scrisa(legi) decat de partea practica.
Pana la urma pe mine personal nu ma "dor" asa tare cei 50 lei cat "cretinitatea legii respective" si in principiu asta as fi preferat sa discutam,ca ma doare cand vad aceste tot mai dese tentative "de a ne ciupi "cu astfel de gainarii !
Numai in vremile alea comuniste "ne descurcam fiecare cum puteam"(stim noi cum fiecare) si nu cred ca este cazul sa revenim acolo !Pai da-i naibii de "belitori de..."(stim noi ce!) de aceea sunt alesi si platiti atat de bine ca sa faca "legi cretine"?
E ca si eu ti-as spune ca am fost 1 zi la pescuit in Bangladesh la pescuit fara permis si nu m-a intrebat nimic toata ziua !(io nu untelegeam ce zic ei ier ei nici n-au apucat macar sa ma vada!)Tu ai apoi curaj sa mergi la pescuit acolo mai ales daca vezi negru pe alb ca n-ai voie? Si te mai si simti protejat? De ce ? De vorbele mele?