Omul intreaba despre 3 modele de lansete si tu arati ca ti-ai luat beastmaster care costa cat toate 3 ale lui la un loc. Chiar nu mai puteai rezista fara sa te lauzi ?viorelb73 scrie:
Eu astăzi am făcut o investiţie pentru că nu m-am putut abţine la minunăţiile din pozele de mai jos, dar Speciland-ul se încadresză în zona ta de preţ.
Respect
alegere lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Allen Besnovich
- Veteran
Re: alegere lansete
C.S. OLTENIA FISHING
multumesc viorelb73 pentru sfat, dar lansete de 3 lbs am avut si au fost prea finute pentru pescuitul care il practic ,merg la crap m-ai putin, insa merg mult la somn pe olt si mi-am luat MTX 9 390- 4lbs .sant bete tari cu care pot sa merg la pescuit si la crap si la somn.fire intinse.
Aleendark, asa este, nu am putut rezista tentatiei de a spune ce lansete mi-am luat, dar nu cred ca sunt de condamnat, este ?!
Recomandarea mea pentru Nicu a fost Speciland-ul, nu lansetele Shimano. Fii si tu un pic intelegator si lasa-ma sa ma simt si eu bine cu achizitiile facute!
Nicu, ma bucur pentru faptul ca ti-ai gasit lansetele dorite si sa dea Domnul sa nu le lasi sa se odihneasca.
Respect
Recomandarea mea pentru Nicu a fost Speciland-ul, nu lansetele Shimano. Fii si tu un pic intelegator si lasa-ma sa ma simt si eu bine cu achizitiile facute!
Nicu, ma bucur pentru faptul ca ti-ai gasit lansetele dorite si sa dea Domnul sa nu le lasi sa se odihneasca.
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!