COBRA VANDUTAOsiris scrie:5. COBRA- NASH CYBER SHOT DELIVERANCE;
Folosita doar o singura data,am aruncat ~5 kg de bile, arata impecabil, fara defecte. Se vinde impreuna cu teava (husa) de plastic incolor cu care vine.
Pret: 200 ron.
Vand diverse: Fox, Trakker, Nash
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand diverse: Fox, Trakker, Nash
MASUTA VANDUTAOsiris scrie:4. MASUTA - FOX BIVVY TABLE;
Este folosita, are unele pete de la cafea, dip-uri, dar arata bine, nu are lacul sarit.
Pret: 180 ron.
SCAUN VANDUTOsiris scrie:6. SCAUN CHUB CLOUD 9 REST EAZI HI-LEG;
Scaunul este folosit 1 sezon, adica la mine inseamna max 10 partide de pescuit, are urme normale de uzura.
Nu exista vopsea sarita, husa taiata sau rupta si se vinde impreuna cu husa anticondens cu care vine.
Pret: 400 ron.
AU MAI RAMAS:
1. CORT - TRAKKER ARMO MK II 2 MAN;
Cortul este montat de max 5 ori, arata impecabil, fara rupturi, zgarieturi, fermoare rupte sau stricate.
Groundsheet-ul a fost montat doar de 2 ori, se vinde impreuna cu Armo Tension Strap.
Pret: 1500 ron.
1. CORT - TRAKKER ARMO MK II 2 MAN;
Cortul este montat de max 5 ori, arata impecabil, fara rupturi, zgarieturi, fermoare rupte sau stricate.
Groundsheet-ul a fost montat doar de 2 ori, se vinde impreuna cu Armo Tension Strap.
Pret: 1500 ron.
2. LAMPA GAZ - CAMPINGAZ LUMOSTAR® M270 PZ;
Lampa a fost folosita de 2 ori cate 1 noapte. Se vinde impreuna cu carcasa de plastic.
Fitile (ciorapi) pentru lampa: - 8 buc Small si - 5 buc Medium
Cadou: 1 butelie Campingaz CV 470 Plus.
Pret: 130 ron lampa + 100 ron fitilele.
Lampa a fost folosita de 2 ori cate 1 noapte. Se vinde impreuna cu carcasa de plastic.
Fitile (ciorapi) pentru lampa: - 8 buc Small si - 5 buc Medium
Cadou: 1 butelie Campingaz CV 470 Plus.
Pret: 130 ron lampa + 100 ron fitilele.
- PRETURILE SUNT FIXE, nu insistati cu negocierea.
- NU PLATESC transportul in tara (FanCurier).
- In Bucuresti predarea se face personal.
- Cine a cumparat de la mine si ma cunoaste, stie cum imi pastrez lucrurile.
- Absolut toate sunt cumparate de la magazine de renume: BigFish, TotalFishing.
- NU PLATESC transportul in tara (FanCurier).
- In Bucuresti predarea se face personal.
- Cine a cumparat de la mine si ma cunoaste, stie cum imi pastrez lucrurile.
- Absolut toate sunt cumparate de la magazine de renume: BigFish, TotalFishing.
Se adauga:
SL BROLLY SYSTEM
Umbrela este montata de max 5 ori, arat impecabil, fara zgarieturi, rupturi sau fermoare stircate, arata impecabil.
Este completa: picheti mari, picheti mici, tarusi, groundsheet, etc
Pret: 650 ron.
SL BROLLY SYSTEM
Umbrela este montata de max 5 ori, arat impecabil, fara zgarieturi, rupturi sau fermoare stircate, arata impecabil.
Se adauga:
Suporti riguri: Fox Rig Rack Multi - 4 buc.
Produsele se prezinta impecabil, fara defecte ascunse. Toate intinzatoarele merg impecabil.
Pret: 60 ron/buc
P.S. Suportii se vand fara monturi.
Suporti riguri: Fox Rig Rack Multi - 4 buc.
Produsele se prezinta impecabil, fara defecte ascunse. Toate intinzatoarele merg impecabil.
Pret: 60 ron/buc
P.S. Suportii se vand fara monturi.
Scaun/Pat Hakuyo
Ideal pt cei care au loc mai putin in masina sau sunt mai comozi sa nu care dupa ei si pat si scaun.
Scaunul/Patul il am de vreo 3 sezoane si l-am folosit personal cam 1 sezon in rest a fost folosit de un coleg de vreo 5-6 ori. A fost depozitat in camara alaturi de celelalte scule.
Se ataseaza partea din fata cu a 3-a pereche de picioare, care intra in cadrul scaunului se prinde cu gaicile de metal. Nu am avut probleme cu el sa se desfaca vreo gaica.
Arata destul de ok, Are 1 problema: in partea de jos unde se inchide piciorul, materialul a fost prins de picior si rupt intr-o parte pe o portiune se vreo 2 cm, iar in cealalta cam 1 cm, dar eu zic ca este ok si mai rezista 2-3 sezoane. Se poate vedea in prima poza.
Pret: 150 ron.
Ideal pt cei care au loc mai putin in masina sau sunt mai comozi sa nu care dupa ei si pat si scaun.
Scaunul/Patul il am de vreo 3 sezoane si l-am folosit personal cam 1 sezon in rest a fost folosit de un coleg de vreo 5-6 ori. A fost depozitat in camara alaturi de celelalte scule.
Se ataseaza partea din fata cu a 3-a pereche de picioare, care intra in cadrul scaunului se prinde cu gaicile de metal. Nu am avut probleme cu el sa se desfaca vreo gaica.
Arata destul de ok, Are 1 problema: in partea de jos unde se inchide piciorul, materialul a fost prins de picior si rupt intr-o parte pe o portiune se vreo 2 cm, iar in cealalta cam 1 cm, dar eu zic ca este ok si mai rezista 2-3 sezoane. Se poate vedea in prima poza.
BROLLY REZERVATOsiris scrie:Se adauga:
SL BROLLY SYSTEM
PATUL REZERVATOsiris scrie:Scaun/Pat Hakuyo
PATUL VANDUTOsiris scrie:PATUL REZERVATOsiris scrie:Scaun/Pat Hakuyo
Valabil:
1. CORT - TRAKKER ARMO MK II 2 MAN - 1500 ron;
2. Suporti riguri: Fox Rig Rack Multi - 4 buc - 60ron/buc;
3. LAMPA GAZ - CAMPINGAZ LUMOSTAR® M270 PZ + fitile si o butelie - 230 ron.
1. CORT - TRAKKER ARMO MK II 2 MAN - 1500 ron;
2. Suporti riguri: Fox Rig Rack Multi - 4 buc - 60ron/buc;
3. LAMPA GAZ - CAMPINGAZ LUMOSTAR® M270 PZ + fitile si o butelie - 230 ron.
Se adauga:
5. PAVILION PLIABIL 3x3 M, Cumparat de la DEDEMAN
Deschis o singura data pt. 2 zile. Motivul: este prea mare pt mine si vreau sa reduc drastic tot echipamentul si sa minimalizez cat de mult posibil, dupa cum se vede, am cam vandut tot ce este mare. Pavilonul vine intr-o husa de: 123x23x23 cm
PRET: 150 RON, PRET FIX, NENEGOCIABIL.
Deschis o singura data pt. 2 zile. Motivul: este prea mare pt mine si vreau sa reduc drastic tot echipamentul si sa minimalizez cat de mult posibil, dupa cum se vede, am cam vandut tot ce este mare. Pavilonul vine intr-o husa de: 123x23x23 cm
PAVILIONUL REZERVATOsiris scrie:Se adauga: