mulineta okuma axeon AXS065
Moderatori: gor965, florentiniuga
- dragan claudiu
- Veteran
mulineta okuma axeon AXS065
POATE SA-MI DEA CINEVA UN SFAT IN LEGATURA CU ACEASTA MULINETA,AXEON AXS065
Re: mulineta okuma axeon AXS065
Nu mai scrie cu litere mari ,ca vedem destul de bine !
E o mulineta f.f. buna !Tambur supramarit (se pupa bine cu inelul de plecare de 50) , o caruta de rulmenti , puternica si rapida la recuperare ! Inlocuitorul ei este de anul trecut Okuma Spector ! Nu prea se mai gasesc Axeon prin magazine !
E o mulineta f.f. buna !Tambur supramarit (se pupa bine cu inelul de plecare de 50) , o caruta de rulmenti , puternica si rapida la recuperare ! Inlocuitorul ei este de anul trecut Okuma Spector ! Nu prea se mai gasesc Axeon prin magazine !
- dragan claudiu
- Veteran
in germania mai sint inca si la preturi rezonabile,eu am gasit-o intr-un magazin din nuremberg si am vrut sa stiu mai multe despre ea inainte sa o cumpar.iti multumesc de raspuns.
Cu cat ai gasit-o in Germania? Eu am mai gasit una la ARW, mi-au trimis-o la magazinul din Ploiesti. La prima vedere este super, dar pana nu o pun la treaba pe spod (de asta am si luat-o) nu ma pot pronunta. Un mare avantaj ca are si tambur de rezerva tot de aluminiu, asa poti sa folosesti lanseta si ca spod si ca marker. O sa postez cand am o prima concluzie.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Ion Mironov
- Partener
LA CE PRET?
- dragan claudiu
- Veteran
la 90 euro si mai e o mulineta care mi-a sarit in ochi mulineta wychwood equinox 12k sirio big pit 65,sti ceva despre ele?
- Fişiere ataşate
-
- Enquinox.jpg (8.76 KiB) Vizualizat de 2607 ori
-
- Riot65.jpg (7.74 KiB) Vizualizat de 2611 ori
- Madalin Dirla
- Veteran
Claudiule,o iei mai ieftina de la noidragan claudiu scrie:la 90 euro si mai e o mulineta care mi-a sarit in ochi mulineta wychwood equinox 12k sirio big pit 65,sti ceva despre ele?
- dragan claudiu
- Veteran
te cred dar pe forum am citit ca cele facute pentru occident sint mai bune calitativ.