reparatie mulineta
Moderatori: gor965, florentiniuga
reparatie mulineta
am o mulineta care cu frana stransa la maxim , tamburul tot liber ramane...stie careva unde sa o duc sa o repar in bucuresti?
am uitat sa precizez ca este vorba despre o mulineta cu baitrunner.
multumesc anticipat
am uitat sa precizez ca este vorba despre o mulineta cu baitrunner.
multumesc anticipat
Re: reparatie mulineta
la coco popescu la carpodiscount, sos giurgiului
eu la el am apelat de fiecare data si am fost extrem de multumit de serviciile lui
eu la el am apelat de fiecare data si am fost extrem de multumit de serviciile lui
Critic echilibrat
osc1or scrie:la coco popescu la carpodiscount, sos giurgiului
ms.o sa merg acolo, stau foarte aproape..
Am sa pun o intrebare aici ca sa nu mai deschid alt topic.
Imi poate spune si mie de ce imi iese pick-ul din rola-galet,tin sa mentionez ca mulinetele sunt banax 5600nf
Imi poate spune si mie de ce imi iese pick-ul din rola-galet,tin sa mentionez ca mulinetele sunt banax 5600nf
atunci va rog cine are schema mulinetei sa o ataseze aici poate ne vom descurca noi plz
nimininea dl,gore nici dv nu cunoasteti motivul
Nu stiu cum e prins pickup-ul in galet...n-am desfacut niciodata un Banax ! Probabil s-a rupt ori s-a dezlipit din pozitia initiala. Desfa galetul, scoate rulmentul, rulmentii, si vezi exact care-i problema.nikalai scrie: nimininea dl,gore nici dv nu cunoasteti motivul
Asa am patit si eu cu aceasta mulineta. Am indoit putin pickup-ul spre interior, dupa care l-am introdus la locul lui. Asta acu' doi ani.nikalai scrie:Am sa pun o intrebare aici ca sa nu mai deschid alt topic.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Am tot desfacut rola-galet si nu pot sa-mi dau seama,de aceea am intrebat ptr ca, capatul pickup-ul care intra in rola-galet are un mic santulet si banuiesc sa nu fi avut ceva care bloca pickup-ul sa iasa afara,iar de strambat N..Sorine l-am strmbat de la gasit draci nu de alta dar mi sa-ntamplat ca la ultima iesire cand sa recuperez montura care era amplasata sub un copac ca acolo trebe sa recuperezi ceva mai repede mi-a sarit pickup-ul si va dati seama cati nervi ma apucat,nu imi parea rau ca pierd o montura dar dupa ce ca eram plin de tantari ma ciuruiau intr-o veselie colac peste pupaza a mai sarit si sarma aia .