DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- cosmin mihut
- Veteran
Re: DUNAREA
Dupa poze ,care sunt foarte frumoase ,se pare ca Dunarea este inca foarte ridicata .Multumesc ,am luat pozele tale ca si ,informatie .Am programat o iesire in Delta imediat dupa prohibitie ,dar vazand pozele ,o sa ma ,mai gandesc .
MERCEDES S
Asa este, deocamdata apa este foarte ridicata,cel putin asa era saptamana trecuta acum nu stiu cum este,oricum nu o sa mai pot plk de curand,cred ca abia prin iulie sa mai fac o iesire la Dunare dupa care vine marea ieseala in DELTA abia astept dar ramane un mare semn de ca baietii au ca-m inceput sa o dea la , deh acum sa vedem ce o mai fi, pina atunci sa ne auzim numai de bine si sa apara capturile si va doresc
- fane_mincinosu
- membru activ
aveti un arsenal serios. lansete cu actiune mare de 3 m si mulinete pe masura. ce "firma" de lansete detineti?nikalai scrie:
Eu pers detin RON THOMSON 2,70-80,150GR mie imi plac foarte mult sunt sensibile pe varf dar in acelasi timp si puternice pe 3/4di lanseta,eu am tras de ele cat am putut si deocamdata nu au patit nimik iar ca mulinete detin BANAX 5600NF" SARACELE'"le-am tavalit si pe Dunare si pe lacuri,balti si tot merg cu tot nisipul care a intrat in ele,am zis anul asta sa le fac o revizie,singurul defect care mi sa putut intampla este ca nu stiu de ce imi iese pick-up-rola-galet afara,in rest nu am avut prblm cu ele,nu vreau sa le fac reclama dar ptr mine sunt cele mai tavalite mulinete.
SUPER lansetele,raport calitate- pret ,decent,tin la ,,tavaleala''in special pe Dunare.[in 4 ani nu am trimis nici una in service]nikalai scrie:Eu pers detin RON THOMSON 2,70-80,150GR mie imi plac foarte mult sunt sensibile pe varf dar in acelasi timp si puternice pe 3/4di lanseta,eu am tras de ele cat am putut si deocamdata nu au patit nimik iar ca mulinete detin BANAX 5600NF" SARACELE'"le-am tavalit si pe Dunare si pe lacuri,balti si tot merg cu tot nisipul care a intrat in ele,am zis anul asta sa le fac o revizie,singurul defect care mi sa putut intampla este ca nu stiu de ce imi iese pick-up-rola-galet afara,in rest nu am avut prblm cu ele,nu vreau sa le fac reclama dar ptr mine sunt cele mai tavalite mulinete.
OFFFFFFFFFFFFFFFF in sfarsit avem cu cine vb curaj baietii mult a fost destul mai este
Salutare dragi Pescari,
Am facut si eu prima iesire pe acest an la Dunare localitatea PECENEAGA Jud Tulcea, ieri Ne-am intors dupa o noapte petrecuta pe malul inca umed al dunararii cu semnele lasate de retragerea apelor. Ca si urmare 3 trasaturi finute si o trasatura mai violenta, nu am reusit sa agat decat un sprit bun de Buzau.
Momeli am folosit Rama neagra, Rama rosie, Coropisnita, Lipitoare plus feromoni pentru mustaciosi fara rezultat.
Pentru Crap porumb in tuica, porum uscat, porumb Bonduelle, porumb cu aroma de scoica , patratica cu aroma de scoica, patratica cu aroma de miere toate fara nici o miscare dar a fost frumos
Am facut si eu prima iesire pe acest an la Dunare localitatea PECENEAGA Jud Tulcea, ieri Ne-am intors dupa o noapte petrecuta pe malul inca umed al dunararii cu semnele lasate de retragerea apelor. Ca si urmare 3 trasaturi finute si o trasatura mai violenta, nu am reusit sa agat decat un sprit bun de Buzau.
Momeli am folosit Rama neagra, Rama rosie, Coropisnita, Lipitoare plus feromoni pentru mustaciosi fara rezultat.
Pentru Crap porumb in tuica, porum uscat, porumb Bonduelle, porumb cu aroma de scoica , patratica cu aroma de scoica, patratica cu aroma de miere toate fara nici o miscare dar a fost frumos
Frumoase locuri, nici un electrician in zona? Sa dea Domnul sa dispara toti!
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
O singura barca a trecut dar din ce am vazut foloseau plase, chiar am studiat ce pregateau in barca si doar plase am vazut.
o întrebare..platica,carasul au început să mănânce?sau e Dunărea prea mare?
Am fost pe Dunare la Oltenita la 422 (POMPE), intre doua furtuni periculoase s-a prins caras frumos cam la 400-500 gr, platica la fel si doua mrene cam la kg. Am pescuit pe dunare dar nuci un ciortan, somotei. Dunarea....curatica, mai venea cate un bustean dar a fost frumos.Saklas scrie:o întrebare..platica,carasul au început să mănânce?sau e Dunărea prea mare?
multumesc de raspuns..eu as vrea sa fug putin pe sf. gheorghe weekendul viitor..sper sa inceapa sa manance ca Dunarea scade bine..
si asteptam info si tot tacamul ,poze,captur,i peisaje si inca o data sa-ti zbarnaie betele si sa te intorci victorios