arhiva
- cristea radu
- senior
Re: arhiva
Asteapta pana se pune.Trebuie putina rabdare.
- florentiniuga
- Master Admin
BUNA EU AS DORI SA VA INTREB CA EMISIUNILE DIN IANUARIE NU O SA APARA PE ARHIVA,CA APARE NUMAI EMISIUNEA DIN DATA DE 2009.01.03 SI EU NU REUSESC SA-L DESCARC,MULTUMESC ANTICIPAT.
Din cate am citit, tot pe aici pe undeva, emisiunile sponsorizate nu se posteaza pe sait:)
Se prea poate ca acele emisiuni sau cel putin unele dintre ele sa fi fost sponsorizate.
Se prea poate ca acele emisiuni sau cel putin unele dintre ele sa fi fost sponsorizate.
- Qnyx
- Master Admin
Da !mikif scrie:nu pot accesa arhiva, se lucreaza sau....?
Va salut cu respect,
Am observat ca in arhiva, cea mai recenta emisiune este cea din 03.01.2009. Se mai face actualizarea sau de acum inainte, emisiunile nu vor mai fi download-abile?
Multumesc.
Am observat ca in arhiva, cea mai recenta emisiune este cea din 03.01.2009. Se mai face actualizarea sau de acum inainte, emisiunile nu vor mai fi download-abile?
Multumesc.
florentiniuga scrie:
ATENTIE! Din ratiuni comerciale, EMISIUNILE SPONSORIZATE NU VOR MAI FI ARHIVATE!
moamaaaaaaaa, tocmai astea cu retete nu mai se pun in arhiva... ce ma oftic!!!
ma gandeam ca daca tot au aparut pe sticla, nu ar fi o problema sa fie si arhivate...stie cineva unde se pot gasi emisiunile de anul acesta, in afara de cea din 03.01.2009?
ma gandeam ca daca tot au aparut pe sticla, nu ar fi o problema sa fie si arhivate...stie cineva unde se pot gasi emisiunile de anul acesta, in afara de cea din 03.01.2009?
- viorel toader
- junior
Domnule Florentin am o intrebare. Care sunt pasi pentru accesarea arhivei. Eu nu reusesc nimic. Mai nou apare ceva in legatura cu o criptare.Va multumesc si astept un raspuns. PS. Felicitari pentru emisiuni.
Ai introdus datele furnizate aici ?viorel toader scrie:Domnule Florentin am o intrebare. Care sunt pasi pentru accesarea arhivei. Eu nu reusesc nimic. Mai nou apare ceva in legatura cu o criptare.Va multumesc si astept un raspuns. PS. Felicitari pentru emisiuni.