CUPA "STIGMA FISHING MASTERS" 2013 EDITIA 1

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
daddy caddy
senior
senior

Re: CUPA "STIGMA FISHING MASTERS" 2013 EDITIA 1

Mesaj de daddy caddy » 14 Mai 2013, 21:32

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,GARA!DACA TOT SE VA PUTEA FACE NADIRE GREA INTRE ORELE 8-17,ATUNCI ASA SA RAMANA,NU CA NADIM LA ANUMITE ORE TOTI ODATA,PAI CE FACEM ,BALAMUC??????HAI SA MANCAM TOTI ODATA,SA BEM TOTI ODATA..............ETC,ETC SA STABILIT INTERVALUL 8-17,ASA SA RAMANA!AM 100 KG DE BOABE SI SPARTURA ,CE FAC NADESC LA ORE FIXE???SA NU CUMVA SA SE SUPERE VECINU :D IMI FACE VECINU STRATEGIA :-/
STIL OSTIL

ENERGY CARP

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 14 Mai 2013, 21:42

RAdu. hai sa hotarati toti pe balta.sa lasam tropicul pt.inscrieri

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 14 Mai 2013, 21:56

DISCUTIILE VOR FI INTERMINABILE!VIN PE BALTA SA STAU O ORA SA MA CERT CU ION SI CU VASILE PE BANII MEI?E SCRIS 8-17 ASA SA RAMANA!E SCRIS BOILIES SI POP-UP LA CARLIG ,ASA SA RAMANA,E F.SIMPLU :-$ ORI ESTI ORGANIZATOR ORI FACEM BALET [-x
CINE E DEACORD VINE ,CINE NU ACASA **==
STIL OSTIL

ENERGY CARP

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 14 Mai 2013, 22:55

Se VA respecta regulamentrul specificat.orce discutie pe acest subiect se incheie aici.pe tema asta

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 14 Mai 2013, 23:02

Florin, elaborează un regulament clar, concis, în concordanță cu regulamentele internaționale în materie și care nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Nu s-a achitat nici măcar avansul și au apărut polemici, incredibil. În urma regulamentului postat de tine, echipele din din lista de intenție vor achita taxa sau nu, este foare simplu!!! Ca și principiu cred că dacă se permite nădirea grea cu semința, spărtură, etc., concurenții trebuie să nădească între orele 08.00-19.00. Nu este normal să nădească o oră pe zi, într-un interval scurt de timp, la nici un concurs nu am mai auzit așa ceva, sincer și pe de altă parte nu este normal să ne înțelegem între noi la ședința tehnică, deoarece nu vom ajunge la un numitor comun!!! Mare atenție la elaboratea regulamentului, doarece se va specula orice eroare și ulterior vor apărea dicuții!!!

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 14 Mai 2013, 23:24

Regulamentul ramane acesta.cine ii convine bine. cine nu ,sa anunte
regulamentul cu nadirea masiva e specificat clar

davidnicolaie scrie:
davidnicolaie scrie:eu spun sa copiem regulamentul anterior si propun urmatoarele modificari

CUPA "STIGMA FISHING MASTERS" 2013 EDITIA 1

Locatia: Lacul Stigma Fishing(Ucea de Jos), jud. Brașov.
Data de desfasurare.28_30 iunie .[/color
]Detaliile de concurs:
* taxa de inscriere este de 500 RON
* durata concursului va fi de 48 ore
* total locuri disponibile 18
echipa, formate din 1-3 pescari
:D

Premiile acordate:
* Locul 1 -1800 ron cupe, diplome și medalii
* Locul 2 -1500 ron cupe, diplome și medalii
* Locul 3 - 1200 ron, cupe diplome și medalii
Captura concursului - 600 ron cupe, diplome și medalii Locul 4 abonament pescuit pe balta in valoare de 2000 ron-premiu sponsorizat de patronul baltii STIGMA FISHING.

CONCURSUL se va tine exclusive, pe boilies(minim 10-maxim 24mm) -pop-up (minim de 10 mm). pe firul de par
!!! ATENTIE !!!
CEA MAI MARE CAPTURA SE CUMULEAZA LA CANTITATEA TOTALA DE PESTE PRINS !

# premiile sunt valabile doar in cazul participarii a 17 echipe!!!

REGULAMENT:

1. 4 lansete / un singur carlig la fiecare (ELIMINARE)
2. Este interzisa momeala vie (ELIMINARE). Este permis doar boiliesul tare, solubil, . Nadirea este permisa doar cu cobra , prastia, naditor, catapulta
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti (se depunctează 15 kg la prima abatere, apoi ELIMINARE).
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal(AVERTISMENT).
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o un concurent este de 5 saci de pastrare , model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac, sau mai multi daca sunt de dimensiuni mici.
6. Se pot primi vizite la stand de la ora 09 pana la ora 17 si doar pe jos(AVERTISMENT).
7. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice(ELIMINARE).
8. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit (ELIMINARE).
9.Iluminatul se va face doar cu lanterna de cap si un felinar, ambele cu lumina alba (AVERTISMENT).
10. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
11. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit(AVERTISMENT). Se poate scoate pestele din standul vecin doar cu acceptul acestuia.
12.Diametrul boilisurilor, maxim 25 mm, nădirea grea cu bulgari sau catapulta,spomb,(seminte,mixuri,porumb... )se face între orele 08.00-17.00
13. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial (AVERTISMENT).
14. Se puncteaza doar crapul si cteno peste 1 kg.
15. Se interzice acrosarea voluntara a pestelui.
16. Este permisa folosirea saculetului solubil, pungi solubile.
17. Se interzice focul deschis zi noapte [AVERTISMENT,ELIMINARE]
18. Concurenti sunt obligati sa aiba saltea de primire si spray antiseptic.

ARBITRAJ, FOTO, TEODOR DRĂGAN

A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00 si seara incepand cu ora 17.
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe
Exceptie face cazul cand un concurent a prins un cteno. Atunci se pot face si cantariri suplimentare intre cantarele oficiale.
C. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
D.In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
E. La 2 avertismente se da eliminare.

ATENTIONARE

Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului , a celor 5 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant . Concurentii care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.

Programul Competitei
In data de.28_30 iunie.ora 09.00, intalnire la lacul Stigma, jud Brasov. , urmata de prezenta , sedinta tehnica (prezentarea standurilor . a cantarelor de concurs etc.) si tragerea la sorti a standurilor, aceasta se va desfasura dupa cum urmeaza:
Prima extragere va fi pt stabilirea numarului de ordine si se va efectua in ordinea achitarii taxei integrale de concurs
A doua extragere va fi pt desemnarea numarului standului de concurs si se va efectua in baza numarului de ordine stabilit anterior.
Orele 09.30-10.30, tragerea la sorți cât și ședinta tehnică
Orele 10.30-11.00 deplasarea concurentilor pe standurile de concurs si pregatirea pt inceperea concursului
Ora 12:00 se va da startul concursului (sondarea apei ,marcare nadire,etc)
astept intenti de participare.
:D

TEL.0745402213 FLORIN[/quote]
Ultima oară modificat 14 Mai 2013, 23:40 de către davidnicolaie, modificat de 3 ori în total.

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 14 Mai 2013, 23:35

1 Draguloiu adrian + parteneri
2 rares +parteneri
3 ciprian radu + parteneri
4 sanmartinean alex+parteneri
5 Prunaru Marian+parteneri
6 OVIDIU(magazine pescuit)+dorin+partener
7 DOBRISAN+parteneri
8 Mustățea Lucian, Rășcanu Radu și Rogozea Laurențiu
9 Biro Lucian+Tepeanu Florin+Hera Adrian
10 buica Gabriel+parteneri (G team Carp)-targoviste
11borca alexandru+ parteneri
12 STAR FISH(VARBAN MARIUS+RATCU CRISTIAN)
13 AXINTE ION +KERESTESZ EMERIC
14 Bucur Alex+Poiana Sebi
15 Moise Radu +partener
16 Gabriel+parteneri

2 zile lipsesc din judet (cu serviciu) .deci revin cu completarea listei cand revin acasa

Exo_luci
membru activ
membru activ

Mesaj de Exo_luci » 15 Mai 2013, 10:22

Pai ori facem cu boilies ori nu......Ce sens mai are sa scrii acolo exclusiv pe boilies cand se nadeste cu porumb , seminte....nu are sens asa ...ori se face totul doar cu boilies si pop up , inclusiv nadirea ori ca inainte...

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 15 Mai 2013, 13:13

Exo_luci scrie:Pai ori facem cu boilies ori nu......Ce sens mai are sa scrii acolo exclusiv pe boilies cand se nadeste cu porumb , seminte....nu are sens asa ...ori se face totul doar cu boilies si pop up , inclusiv nadirea ori ca inainte...
Exclusiv pe bile şi pop up pe firul de păr.ce e aşa greu.vă rog citiţi cu atenţie

Exo_luci
membru activ
membru activ

Mesaj de Exo_luci » 15 Mai 2013, 14:39

Adica singura diferenta e ca nu se folosesc plastice si porumb la carlig...mda nu vad sensul dar asta e....

Asta inseamna foarte multi bani investiti..cred ca mai mult decat e premiul....Bile minim 7-8kg ca altfel e cam greu sa ii faci sa uite de plastice si porumb+minim 12kg de nada...400-500 ron bile+200-300 ron nada+500 inscriere+drum ,tigari ,etc minim 15 mil cheltuiala...

Nu o zic cu rautate e doar o parere...noi ramanem inscrisi oricum **==

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 15 Mai 2013, 14:58

Fiecare îşi face calculul cum crede.dar aşa se vă pescui

soni
membru activ
membru activ

Mesaj de soni » 15 Mai 2013, 15:20

daddy caddy scrie:ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,GARA!DACA TOT SE VA PUTEA FACE NADIRE GREA INTRE ORELE 8-17,ATUNCI ASA SA RAMANA,NU CA NADIM LA ANUMITE ORE TOTI ODATA,PAI CE FACEM ,BALAMUC??????HAI SA MANCAM TOTI ODATA,SA BEM TOTI ODATA..............ETC,ETC SA STABILIT INTERVALUL 8-17,ASA SA RAMANA!AM 100 KG DE BOABE SI SPARTURA ,CE FAC NADESC LA ORE FIXE???SA NU CUMVA SA SE SUPERE VECINU :D IMI FACE VECINU STRATEGIA :-/
sa facem s.. impreuna :))

soni
membru activ
membru activ

Mesaj de soni » 15 Mai 2013, 15:32

eu zic ca plecam la drum cu o gramada de controverse , avand in vedere ca sustinem sus si tare ca ne cunoastem ca suntem ca o familie bla bla bla hai fratilor sa o facem ca pana acum ca doar suntem intre noi si eu zic ca a fost frumos de fiecare data cu mici exceptii
puneti punctul pe I si gata ce atata polemica
ieri nadeam cu bile azi cu seminte maine poate cu cine stie ce.....uite asa nu mai intelege nimeni nimic ,propun sa nadim intre orele 12 si 18 asta ptr ca ultima zi sa nu apara varianta ca ma taie si ma rupe.....si sa dea fiecare cu cel duce mintea mai putin nada vie
daca nu fac astia pe moara sau doripesco exclusiv pe bile eu zic ca nare rost sa ne umflam noi in pene
este doar o opinie nu vreau sa influentez pe nimeni oricum in cazul in care vom participa ne vom supune hotararii generale
cu deosebit respect fata de toti participantii si nu numai

gcrap tgv
utilizator
utilizator

Mesaj de gcrap tgv » 15 Mai 2013, 19:30

eu zic ca soni are dreptate..e cel mai bine cum zice...singurul care are dreptul sa schimbe ceva este Florin... Sa lasam regulamentul asa cum este el..eu am venit doar cu o idee cu nadirea intr un interval orar si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu aceasta idee.

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 16 Mai 2013, 09:50

si eu spun ca soni are dreptate. vreau ca cei ce s-au inscris sa ma sune pentru a clarifica o data pentru todeauna .dupa ora 17.00 .cu ce se pescuieste pe firul de par.sau sa scrie aici fara a intra in polemnica parerea.adica simplu pozitia 5 dau ex:vreau cu porumb pe firul de par.am incercat asa dupa parerea mea sa echilibrez cat de cat balta .dar se pare ca exista pro si contra.
imi cer scuze de aceste neclaritati . ca am ajuns aici.nici eu nu am timp mult de discutiile astea pentru ca lucrez foarte mult si nu imi este capul numai aici.incerc sa fac ceva pe gustul tuturor .dar este greu
.acum stau si ma gandesc daca am facut bine daca m-am bagat in asta.Daca vad ca lucrurile nu se aseaza, renunt si l-as locul altcuiva.
recunosc ca e numai vina mea ca am incercat sa schimb cate ceva din vechiul regulament o:-)

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”