si eu sunt de aceasi pare cu RADU ,LUCI SI EXLUCI ASA RAMANE REGULAMENTUL PE BOILIESExo_luci scrie:Si noi am prefera ca , concursul sa fie exclusiv pe boilies.
MULTUMESC DE PROPUNERI
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
si eu sunt de aceasi pare cu RADU ,LUCI SI EXLUCI ASA RAMANE REGULAMENTUL PE BOILIESExo_luci scrie:Si noi am prefera ca , concursul sa fie exclusiv pe boilies.
Salut Florine,nu uita ca in balta este si foarte mult cteno si prin pescuitul exclusiv la boilies se reduce foarte mult cantitatea de peste prinsa.Apropo,nu se mai incumeta nimeni sa organizeze si trofeul cuplurilor?davidnicolaie scrie:si eu sunt de aceasi pare cu RADU ,LUCI SI EXLUCI ASA RAMANE REGULAMENTUL PE BOILIESExo_luci scrie:Si noi am prefera ca , concursul sa fie exclusiv pe boilies.
MULTUMESC DE PROPUNERI
salut.da e facut, doar ca eu l-am afisat aseara in acelasi gand.va salut si va astept cu placere dar de data asta cu copii,daca poti binenteles:Di_cosmescu scrie:Salut Florine,nu uita ca in balta este si foarte mult cteno si prin pescuitul exclusiv la boilies se reduce foarte mult cantitatea de peste prinsa.Apropo,nu se mai incumeta nimeni sa organizeze si trofeul cuplurilor?davidnicolaie scrie:si eu sunt de aceasi pare cu RADU ,LUCI SI EXLUCI ASA RAMANE REGULAMENTUL PE BOILIESExo_luci scrie:Si noi am prefera ca , concursul sa fie exclusiv pe boilies.
MULTUMESC DE PROPUNERI
se poate pescui la pop-up minim de 10 mm .si boilesi_cosmescu scrie:Salut Florine,nu uita ca in balta este si foarte mult cteno si prin pescuitul exclusiv la boilies se reduce foarte mult cantitatea de peste prinsa.Apropo,nu se mai incumeta nimeni sa organizeze si trofeul cuplurilor?davidnicolaie scrie:si eu sunt de aceasi pare cu RADU ,LUCI SI EXLUCI ASA RAMANE REGULAMENTUL PE BOILIESExo_luci scrie:Si noi am prefera ca , concursul sa fie exclusiv pe boilies.
MULTUMESC DE PROPUNERI
eu o consider o provocare si cred cu tarie sa se preteaza pe acesta balta.este alegerea ta ,pe care o respect.dar eu unu accept acesta provocare si ma inscriulucfish scrie:Florin, ultima postare nu are absolut nimic în comun cu realitatea. Fără nădire, stretegie, concurenții vor fi la voia norocului de la tregerea la sorți(stand), nu la justa valoare. Acestui concurs spun pas, din păcate!!!