STIGMA FISHING
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- daddy caddy
- senior
Re: STIGMA FISHING
PROPUN CA ACEST CONCURS SA SE DESFASOARE EXCLUSIV PE BOILIES SI SA SE PUNCTEZE DE LA 1,5 KG!
POTI SA DESCHIZI TOPIC LA SECTIUNEA CRAP SI SOMN-COMPETITII!
POTI SA DESCHIZI TOPIC LA SECTIUNEA CRAP SI SOMN-COMPETITII!
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- daddy caddy
- senior
Locul 18 unde campează, pe drum sau între sălcii?
-
- Veteran
Sa făcut stand de pescuit.cu iarbă tăiatălucfish scrie:Locul 18 unde campează, pe drum sau între sălcii?
-
- Veteran
Sa făcut stand de pescuit.cu iarbă tăiatălucfish scrie:Locul 18 unde campează, pe drum sau între sălcii?
Unde se campează efectiv?
- daddy caddy
- senior
CINE VA MERGE MARTOR LA CANTAR PE STANDUL ACELA,AVAND IN VEDERE CA ESTE PE MALUL OPUS?
AI PUTEA SA-I DAI DRUMUL PE CRAP SI SOMN CU DATA BATUTA IN CUIE,TAXA SAMD!MAI ESTE O ECHIPA DIN TARGOVISTE CARE VREA SA PARTICIPE!
AI PUTEA SA-I DAI DRUMUL PE CRAP SI SOMN CU DATA BATUTA IN CUIE,TAXA SAMD!MAI ESTE O ECHIPA DIN TARGOVISTE CARE VREA SA PARTICIPE!
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Biro Lucian+Tepeanu Florin+Hera Adrian
p.s am fost week asta pe Ucea ...am prins peste 40 de buc in 24 de ore intre 1-4kg..balta a fost aproape plina
p.s am fost week asta pe Ucea ...am prins peste 40 de buc in 24 de ore intre 1-4kg..balta a fost aproape plina
- sece4u20
- senior
salut. as dori sa merg si eu saptamana asta sau cea cealalta ma poti ajuta te rog cu niste detalii despre ceea ce ai folosit la aceasta partida? ( nada, boiles, arome, mamaliga ,etc)Exo_luci scrie:Biro Lucian+Tepeanu Florin+Hera Adrian
multumesc
sece4u20 scrie:salut. as dori sa merg si eu saptamana asta sau cea cealalta ma poti ajuta te rog cu niste detalii despre ceea ce ai folosit la aceasta partida? ( nada, boiles, arome, mamaliga ,etc)Exo_luci scrie:Biro Lucian+Tepeanu Florin+Hera Adrian
multumesc
La carlig foloseste plastice.II place in general pe dulce...capsuna , ananas , scopex...
Oriunde ai sta incearca sa arunci pe marginea malului opus .
Si noi am prefera ca , concursul sa fie exclusiv pe boilies.
cu boiles nu este rau , problema e ca nu toata lumea isi permite
acuma cum credeti ,plus ca ies discutii care ce pune noaptea ca nu ii verifica nimeni etc.
e o parere personala vedeti voi
acuma cum credeti ,plus ca ies discutii care ce pune noaptea ca nu ii verifica nimeni etc.
e o parere personala vedeti voi
- STIGMA FISHING
- senior
In acest weekend mai exact sambata spre duminica 18.05.2013-19.05.2013 va avea loc concursul de 24 de ore organizat de TRANSILVANIA TEAM .
VA ASTEPTAM LA PESCUIT
VA ASTEPTAM LA PESCUIT
Șoni, cu siguranță nu va risca vre-o echipă să pescuiască cu altceva decât ce este prevăzut în regulament, deoarece va fi eliminată din competiție. Organizatorul va elabora un regulament și cu siguranță va trebui respectat. Te prinde cu mâța-n sac, eliminare și se încheie discuția(polimica).Din discuțiile de pe site am înțeles că organizatorul nu va participa și împreună cu arbitrul competiției va efectua controale la standurile reclamate și nu numai!!! Cele precizate mai sus, sunt doar opinii personale și nu sunt afirmate la modul imperetiv. Așteptăm cu mare interes publicarea pe site, cât și regulamentul. Cu respect, Lucian.
-
- Veteran
este publicat .multumesc pt. sfaturi si am schimbat si denumirea la cererea lui cristi
http://www.infopescar.tv/forum/balti-ia ... 8-450.html
http://www.infopescar.tv/forum/balti-ia ... 8-450.html