cumpar barca
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- turboslider
- membru activ
cumpar barca
astept oferte pentru o barca pneumatica sa nu depaseasca 1000 lei !!
- cristian505ro
- Veteran
Re: cumpar barca
Barca Sevylor Fish Hunter HF280 259 x 122 cm
Dimensiuni (L x l): 259 x 122 cm
Dimensiuni ambalaj: 61 x 46 x 18 cm
Greutate: 12.2 kg
Valve tip Boston de umflare si dezumflare rapida si usoara
2 scaune gonflabile, confortabile
Posibilitatea de evacuare a apei de ploaie
Manere pentru transport
2 buzunare utile
2 suporturi de undita
2 suporturi de vasle (vaslele nu sunt incluse)
Capacitate: 3 persoane adulte
Se poate pune motor, maxim CP: 3
Numar camere aer: 5, din care 1 camera de siguranta si 2 laterale pentru stabilitate si siguranta
Podea gonflabila rezistenta
Greutate maxima admisa: 280 kg
Are urmatoarele imbunatatiri :
1.pe fund i-am pus 2 placi tego pe care se poate aseza foarte bine un scaun care este inclus (se poate vedea in poze ). Scaunul are si spatar si pe scaun se asaza una din cele 2 perne. Stabilitatea si confortul sunt mult imbunatatite.
2.are un set de vasle lungi de lemn pentru deplasarea in viteza pana la locul de pescuit si un set de vasle scurte pentru deplasarea in timpul pescuitului in zonele de rapitor.
3. Pompa electrica la 220 V si auto.
A fost achizitionata in 2009 si folosita o singura data pe Chiroiu 4 intr-o partida de 8 ore. Nu am folosita mai mult pentru ca de atunci m-am axat 100% pe pescuitul la crap.
Pret : 750 lei. Nu mai este negociabil. Chiar daca ea costa acum aprox. 665 lei, imbunatatirile pe care i le-am adus costa usor 350 lei. Sunt imbunatiri care chiar se merita si un pescar de rapitor stie despre ce este vorba.
Vanzare doar in Bucuresti.
Arata impecabil, ca noua, a fost tinuta in casa in cutia originala.
Dimensiuni (L x l): 259 x 122 cm
Dimensiuni ambalaj: 61 x 46 x 18 cm
Greutate: 12.2 kg
Valve tip Boston de umflare si dezumflare rapida si usoara
2 scaune gonflabile, confortabile
Posibilitatea de evacuare a apei de ploaie
Manere pentru transport
2 buzunare utile
2 suporturi de undita
2 suporturi de vasle (vaslele nu sunt incluse)
Capacitate: 3 persoane adulte
Se poate pune motor, maxim CP: 3
Numar camere aer: 5, din care 1 camera de siguranta si 2 laterale pentru stabilitate si siguranta
Podea gonflabila rezistenta
Greutate maxima admisa: 280 kg
Are urmatoarele imbunatatiri :
1.pe fund i-am pus 2 placi tego pe care se poate aseza foarte bine un scaun care este inclus (se poate vedea in poze ). Scaunul are si spatar si pe scaun se asaza una din cele 2 perne. Stabilitatea si confortul sunt mult imbunatatite.
2.are un set de vasle lungi de lemn pentru deplasarea in viteza pana la locul de pescuit si un set de vasle scurte pentru deplasarea in timpul pescuitului in zonele de rapitor.
3. Pompa electrica la 220 V si auto.
A fost achizitionata in 2009 si folosita o singura data pe Chiroiu 4 intr-o partida de 8 ore. Nu am folosita mai mult pentru ca de atunci m-am axat 100% pe pescuitul la crap.
Pret : 750 lei. Nu mai este negociabil. Chiar daca ea costa acum aprox. 665 lei, imbunatatirile pe care i le-am adus costa usor 350 lei. Sunt imbunatiri care chiar se merita si un pescar de rapitor stie despre ce este vorba.
Vanzare doar in Bucuresti.
Arata impecabil, ca noua, a fost tinuta in casa in cutia originala.
Cristian Bebesel
- cristian505ro
- Veteran