VIN DE VANZARE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: VIN DE VANZARE
cat se poate de valabil, stoc nou
valabil
sariti baieti ca la o partida de pescuit merge vinul :X ) numai macar unu din voi trebuie sa ramana treaz ca am patit odata de la o sticla de 3 litri de vin ) mi-o furat 2 lanste cu tot cu senzori si statie ))) cine o mai auzit senzorii
succes
succes
vinul meu a fost de vina?acord despagubiri,numai sa nu fi fost delkim
anunt valabil.duminica vin cu un nou transport de la panciu direct din pivnita
- belaantal77
- membru activ
La cantitate mare faci reducere ,ma refer la peste 200L????
intrucat Sarbatorile Pastelui se apropie, deschid o noua lista pentru vin
De care e din cel dulce sau mai sec ?
- turboslider
- membru activ
ceva demisec aveti? trimiteti prin posta?
prin posta nu trimit caci e riscul sa ajunga indoit cu apa si din cauza greutatii costurile de transport se ridica la valoarea vinulului
@ Brad- damigeana ta cu dulce este rezervata oricum asa cum am vorbit in iarna, iar din cel demisec mai am fix 1000 litri
@ Brad- damigeana ta cu dulce este rezervata oricum asa cum am vorbit in iarna, iar din cel demisec mai am fix 1000 litri
dupa 23 aprilie sosesc cu un nou transport. voi aduce fix cat am pe lista, nimic in plus pentru ca temperaturile au crescut si in bucuresti nu am conditii optime de depozitare
ok. astept asa cum am vorbit. stima
ok,s-a notat. singura rugaminte pe care o am la dvstra este sa va decideti ce cantitate doriti pentru ca temperaturile au crescut si nu voi mai avea pe stoc nimic. voi aduce de la panciu exact cat am de livrat
miercuri plec dupa un nou transport. doritorii sunt rugati sa posteze.multumesc
anunt valabil.ULTIMII 100 LITRI DULCE. Pana in noiembrie decembrie "shomam"