A folosit cineva porumb fiermentat?
Moderator: florentiniuga
A folosit cineva porumb fiermentat?
A folosit cineva porumb fiermentat...daca da spuneti'mi va rog frumos daca a'ti avut rezultate si cum il preparati inainte:d,si cam cat timp se lasa la fiermentat!! Va multumesc frumos
Re: A folosit cineva porumb fiermentat?
eu am folosit
l-am fiert 2 ore, si apoi l-am lasat la fermentat 3 saptamani alaturi de grau, mei, in, naut, anason, lapte de porumb, csl, tanita la ochi si apoi apa pana am acoperit totul + 2-3 cm
totul a fost pastrat intr-un recipient cu capac pe care l-am agitat odata la 3-4 zile
am avut rezultate foarte bune cu acest mix pe Magura 9
l-am fiert 2 ore, si apoi l-am lasat la fermentat 3 saptamani alaturi de grau, mei, in, naut, anason, lapte de porumb, csl, tanita la ochi si apoi apa pana am acoperit totul + 2-3 cm
totul a fost pastrat intr-un recipient cu capac pe care l-am agitat odata la 3-4 zile
am avut rezultate foarte bune cu acest mix pe Magura 9
Critic echilibrat
Daca il fierb zilele astea si il las pana la inceputul lui Mai ii ok:d? Se poate folosii din mai sau ii prea rece inca apa?
Cu cat il ti mai mult cu atat mai bine,doar ca acum nu e atat de cald afara incat sa fermenteze porumbul,eu de ex am folosit porumb fermentat de vreo 1o luni si am avut rezultate deosebite cu el la ten in special!
Multumesc frumos>:D< pt detalii!!
- dragan claudiu
- Veteran
ca sa fermenteze mai repede pui zahar si un iaurt...la 10kg boabe pun 4kg zahar si un iaurt.il lasi la fermentat circa 15-17 zile.pe balta amesteca boabele cu ttx pentru bulgari si momitor...fire-n tinse