cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
sorin1362
Veteran
Veteran

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de sorin1362 » 28 Apr 2013, 22:37

pescarhoinar81 scrie:In cealalta parte erau 2 amici de ai mei ,si nu au prins nici macar un ciortan in 10 zile ,nu mi dau seama care era explicatia ,asa ca am suportat si caldura si mirosurile si daca era suportam sa fiu si schingiuit pt drilurile care le am avut:)Respect pt crapul de dunare!
Anul trecut, cand mergeam spre Chilia Veche, am trecut podul peste 36 si ... stupoare, vreo cateva tabere exact in duhoarea stanii de oi si in bataia prafului starnit de autoturisme. Si era ceva trafic ... si vantul batea spre apa ... Eu n-as fi poposit acolo.
Chiar a zis bietul Iany : " No uite ma la astia ... vin in delta sa stea in prafu' asta ..." Apoi am cazut de comun acord ca acolo se prinde ceva ... Chestia si mai interesanta a fost ca la plecare, in septembrie, nu mai era nimeni acolo. Deci ... hai sa ne spuna cineva de ce nu se mai pescuia in zona . Eu stiu de ce, dar astept pareri .
P.S. : Pozele sunt facute de Sebi in 2011.
Fişiere ataşate
Picture 796.jpg
Picture 797.jpg
Picture 799.jpg
Picture 800.jpg
Picture 801.jpg
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

pescarhoinar81
membru activ
membru activ

Mesaj de pescarhoinar81 » 29 Apr 2013, 11:28

eu zic sa renuntati la subiesc :)pt ca exact la deschidere eu voi fi acolo chiar cu 2 zile mai devreme doar sa stau sa privesc dunarea si nu glumesc ,stiu eu de ce :)

shmardoi
utilizator
utilizator

Mesaj de shmardoi » 29 Apr 2013, 12:02

Deja sunt curios!...ce e acolo?..ce se va intampla?

tzu_tzu_rel
senior
senior

Mesaj de tzu_tzu_rel » 29 Apr 2013, 14:35

Din cauza cotelor foarte scazute zic eu ca lumea a evitat locul..

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 04 Mai 2013, 17:21

SORINE iti doresc PASTE FERICIT cu multe bucurii si fericire ,la fel si tuturor colegilor nostri de forum .Sa ne auzim cu multe vesti de pe "garla". :))
MERCEDES S

nikalai
senior
senior

Mesaj de nikalai » 04 Mai 2013, 18:07

PASTE FERICIT SI TIE SI SA VA DE-A BUNUL DUMNEZEU NUMAI BINE SI MULTE BUCURII >:D<

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 05 Mai 2013, 02:45

HRISTOS A INVIAT !
Va doresc sarbatori fericite, nu doar iubitorilor deltei, ci tuturor pescarilor. Sa va bucurati de drobul de miel si sa-l stropiti cu vin ... da' numa incetuc, dupa sfatul medicului, ca si cum ati fi in rodaj. :D

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 06 Mai 2013, 02:31

Am uitat sa va povestesc de ultima dezlegare la peste din postul Pastelui.
Dupa cum bine stiti, am o singura partida de pescuit pe an si aia se numeste "pescuit linistit in delta". Adica acolo unde pot fluiera in voie. Adica acolo unde fug de cotidian. Adica acolo unde nu vreau sa vad pe nimeni, nici chiar pe mine ... adica nu vreau sa ma vad ca pe un salbatic din jungla amazoniana care arunca cu sulita atunci cand vede un avion trecand pe deasupra. :D
Ei bine, m-am cam intins cu introducerea ... un prieten, mare pescar (mai mare ca mine, trebuie sa recunosc), care stia toata tarasenia, m-a "facut" cu un crap de care s-a bucurat toata familia in ziua de Florii. MULTUMIM ALBERT ! >:D<
Fişiere ataşate
primo tempo ...
primo tempo ...
... secundo tempo
... secundo tempo

nikalai
senior
senior

Mesaj de nikalai » 06 Mai 2013, 09:39

iami iami =P~ cam cat a avut salonta N-- Sorine :"> lasati ca mai avem putin pana la iesirea in mirifica si iubita noastra DELTA >:D< sa ne auzim de bine si sa stam seara la un pahar de vb,langa un mic foculet subtil :D

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 07 Mai 2013, 11:54

Nikalai tu pin ce zona a Deltei mergi ?Faci acum la deschidere o iesire ?
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 07 Mai 2013, 14:15

@ Nikalai
Cam 3 kile net, insa gustul nu se compara cu al unuia de delta.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 07 Mai 2013, 14:33

Am vorbit ieri cu prietenul Dan din Chilia Veche. Apa scade foarte incet. Apa este in continuare iesita din matca, practic pana la dig. Localnicii profita de situatie si dau cu prostovoalele in crapcenii si in carasii iesiti la bataie. Organele de control stau la drumul mare in loc sa patruleze pe diguri. Telegrafic, cam astea ar fi ultimele informatii.

nikalai
senior
senior

Mesaj de nikalai » 07 Mai 2013, 15:47

Salutare dl,cosmin iesirea o fac pe 16 august si merg in zona ostrov-tataru, am fost anul trecut ptr prima data pe chilia si mi-a placut foarte mult, imi facusem un obicei si mergeam numai la mila 23 dar din pacate ultimi 3-4ani mi-a lasat un gust amar din cauza baietilor de bani gata, care pur si simplu cand te vedeau ca dai la peste, turau motoarele la maxim de se vedea fundul canalului olguta,ca deh trebuiau sa le arate la pasarici ce stiu ei sa faca ~x( mama lor de :-? ..........Asa ca anul trecut am luat decizia sa vedem si alte locuri din delta,ca delta nu inseamna numai mila 23,si asa am ajuns sa-l cunosc si pe N..Sorin care pot sa va zic de la prima vedere mi-a lasat impresia de un om deosebit,care stie si de gluma si sa vb ptr prima data cand se intalneste cu cineva,mai ales la un pahar de vb =P~ pacat ptr ca nu am apucat sa stam mai mult la taclale,dumnealui trebuind sa plece parca a 2 sau a 3 zi spre casa,dar sper ca ne vom revedea anul acesta :) Si din pacate mai era cu un domn pe nume YANIS care din pacate am auzit ca la vreo saptamana sau 2 a decedat. DUMNEZEU SA-L IERTE SI ODIHNEASCASE IN PACE :-<

nikalai
senior
senior

Mesaj de nikalai » 07 Mai 2013, 15:53

Sa traiesti N..Sorine am auzit si eu de treaba cu apa,dar sa vedeti nenorocire mare cu tantarii ~x( o sa ne manace de vii =P~ ma bufneste rasul numai cand ma gandesc ca trebuie sa merg la wc.Cu gustul pestelui din Delta Dunarii, nu se poate compara nici un alt peste de crescatorie, poate sa fie de pe cea mai renumita balta [-x

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 10 Mai 2013, 16:05

Salut Nicule! Salut baieti!
Incet, incet incepe sa "puta" a delta ... 8->
Pana la marea ieseala, ia sa "scobesc" dupa niste poze ... parca uitate.
P.S. : Am vorbit aseara cu Dan ... stiti voi, prietenul din Chilia Veche. Cica se prinde putina scrumbie. I-am zis : " Mai Dane, io nu stiu de astea ... faci ce faci si cum faci, da' cateva bucati sa se astearna pe gratar la toamna." :D
Fişiere ataşate
Picture 105.jpg
Picture 199.jpg
Picture 200.jpg
Picture 201.jpg

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”