hai sa va dezleg misterul.
fratilor, ma obseda gandul ca mananca asa greu, stiind ca este peste, mancare nu-i da nimeni, in cel pe care l-am luat acasa nimic, ce se intampla?
am uitat sa va spun, noaptea de fiecare data dupa ce se-ntuneca se auzeau zgomote in zona de plantat.
asa azi, asa maine ce ma gandesc eu, imi iau un proiector, ma mut pe malul celalalt (pescuiam aproape de malul calalalt pt ca era stuf si bradis), intr-un loc accesibil si pandesc, cum se aude zgomotul bang proiectorul si ii iau pe fraier in fapta. trag eu masina langa stuf, ma camuflez ca-n vietnam si astept, astept, astept, se face 4 dimineata, nici un zgomot, nimic. amicul meu pe malul celalalt injura ca nu are cine sa-i tina minciogul noaptea ( "batzaite-ar dracii de detectiv cu proiectorul tau cu tot, tu stai acolo si eu ma chinui"). plec de acolo si ma duc la lansete. in 30 min au reanceput zgomotele. cand se cracaneaza de ziua ce credeti ca deslusesc eu in locul unde plantasem?
10-15 ratushte de balta o pusesera de-un chef pe semintele mele la care muncisem o zi . atunci am facut eu legatura cu disparitia semintelor.
morala, fiti cu ochii-n patru unde plantati ca mafia vegheaza.
ce naste din pisica tot.....peste mananca