belciugatele 4 livada
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- turboslider
- membru activ
belciugatele 4 livada
cine a pescuit pe belciugatele doresc sa stiu monturi folosite, nada , momeala
Re: belciugatele 4 livada
Nici salut, nici va rog, nici mersi, nici f..-va'n cur.
Da si tu la bold indoit cu patratica de iaurt.
Da si tu la bold indoit cu patratica de iaurt.
- georgemarian
- Veteran
Daca dai ceva lei iti pegatesc eu batu'de lansare
La porumb..
La porumb..
- turboslider
- membru activ
daca nu sunt facute de mine nici nu plec de acasa, nu ca sunt eu mare crapar dar prefer sa fac greseli de mana mea ,cu timpu sa ma perfectionez! si acum te astept ceva indici ,momeala, monturi , locuri, bineinteles daca vrei.
SARBATORI ORTODOXE FERICITE !!!turboslider scrie:daca nu sunt facute de mine nici nu plec de acasa, nu ca sunt eu mare crapar dar prefer sa fac greseli de mana mea ,cu timpu sa ma perfectionez! si acum te astept ceva indici ,momeala, monturi , locuri, bineinteles daca vrei.
Drumul spre succes este mereu "under construction"
- turboslider
- membru activ
inchideti topicu nu se poate discuta aici
- georgemarian
- Veteran
"Ma astepti daca ma rogi"... nu mai fi asa grabit.
Intrebarea asta am auzit-o peste tot,am pus-o chiar si eu de cateva ori,fi mai atent ...porumb,un singur carlig,momitor cu tija,sau anti-tangle,un carlig de 6/8,un bob de porumb,doua,pe fir/sau nu,nadit 15 bulgari mai in fata de jumatatea balti,incearca sa-ti iei un reper,pescuieste in clips,vezi cum reactioneaza(daca ai trasaturi sau nu) si in functie de asta incerci sa vi cu "idei noi,daca nu functioneaza metoda asta,daca DA pregateste sacu' si spune-ne si noua !
Intrebarea asta am auzit-o peste tot,am pus-o chiar si eu de cateva ori,fi mai atent ...porumb,un singur carlig,momitor cu tija,sau anti-tangle,un carlig de 6/8,un bob de porumb,doua,pe fir/sau nu,nadit 15 bulgari mai in fata de jumatatea balti,incearca sa-ti iei un reper,pescuieste in clips,vezi cum reactioneaza(daca ai trasaturi sau nu) si in functie de asta incerci sa vi cu "idei noi,daca nu functioneaza metoda asta,daca DA pregateste sacu' si spune-ne si noua !
- turboslider
- membru activ
vin cu intrebarea care trebuia pusa de la inceput sa stiu daca continua discutia ,.fara navomodel se merita efortul?
- georgemarian
- Veteran
Cum sa nu,acum daca nu avem ne lasam de pescuit..eu nu sunt de acord cu pescuitul cu navo,deci du-te si pescuieste linistit.turboslider scrie:vin cu intrebarea care trebuia pusa de la inceput sa stiu daca continua discutia ,.fara navomodel se merita efortul?
Salut.
a doua partida de pescuit de data asta cu noroc.
Am fost prima oara pe 18 .. dar atunci am prins 3 carasi.
Acum.. iar 26 .. singur .. 10 ciortani 1,5-2 kg 5 scapati plus multe ratari.. m-am incapatanat si mi-am facut porumb cu toate ca toata lumea imi spunea ca nu e timpul lui..prima oara m-am luat dupa ei si m-am dus doar cu viermusi si rame ..si canci
a doua partida de pescuit de data asta cu noroc.
Am fost prima oara pe 18 .. dar atunci am prins 3 carasi.
Acum.. iar 26 .. singur .. 10 ciortani 1,5-2 kg 5 scapati plus multe ratari.. m-am incapatanat si mi-am facut porumb cu toate ca toata lumea imi spunea ca nu e timpul lui..prima oara m-am luat dupa ei si m-am dus doar cu viermusi si rame ..si canci
alta partida, 08.04-09.04 impreuna cu un prieten.
noapte un singur peste (data trecuta am luat mai bine noaptea cu toate ca a fost mai frig)
in schimb miercuri am adus la mal 16 ciortani (impreuna) 7 eu si 9 el. cel mai mare avand 3,5 kg cel mai mic 1,5kg.
am pescuit la porumb.. plantate.
cel putin 10 pescari de zi atat marti cat si miercuri.. de noapte au mai fost doar 2 insi.. au luat si ei un ciortan si cativa carasi.
am oprit cate 5 pesti restul s-au intors in apa.
noapte un singur peste (data trecuta am luat mai bine noaptea cu toate ca a fost mai frig)
in schimb miercuri am adus la mal 16 ciortani (impreuna) 7 eu si 9 el. cel mai mare avand 3,5 kg cel mai mic 1,5kg.
am pescuit la porumb.. plantate.
cel putin 10 pescari de zi atat marti cat si miercuri.. de noapte au mai fost doar 2 insi.. au luat si ei un ciortan si cativa carasi.
am oprit cate 5 pesti restul s-au intors in apa.
o noua partida .. 28-29.04
eu 10 ciortani prietenu 15..
am oprit cate 5 .. restul s-au intors inapoi
eu 10 ciortani prietenu 15..
am oprit cate 5 .. restul s-au intors inapoi