Ai fost la magazinul din Steagu din complexul cu Cramele lui Decebal sau cum i-o mai zice acum, e ca?OvidiuBV scrie:Cea mai tare replica am primit-o samabata dimineata.M-am oprit sa imi iau un penar pentru monturi si imi zice vanzatorul,,Pfoai am 2 prieteni acum la Cismasu si au luat deja 15 crapi,,Era ora 12 cand am ajuns eu in magazin.Deci.....
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
c0r0nel scrie:Ai fost la magazinul din Steagu din complexul cu Cramele lui Decebal sau cum i-o mai zice acum, e ca?OvidiuBV scrie:Cea mai tare replica am primit-o samabata dimineata.M-am oprit sa imi iau un penar pentru monturi si imi zice vanzatorul,,Pfoai am 2 prieteni acum la Cismasu si au luat deja 15 crapi,,Era ora 12 cand am ajuns eu in magazin.Deci.....
Da acolo.DC?
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
- Marian Tomescu
- senior
Omul te-a intrebat pt ca il cunoaste pe Claudiu, vanzatorul, care prinde peste si in copaci..... Bine ca nu are apa pe acolo ca ar ingheta !!!OvidiuBV scrie:c0r0nel scrie:Ai fost la magazinul din Steagu din complexul cu Cramele lui Decebal sau cum i-o mai zice acum, e ca?OvidiuBV scrie:Cea mai tare replica am primit-o samabata dimineata.M-am oprit sa imi iau un penar pentru monturi si imi zice vanzatorul,,Pfoai am 2 prieteni acum la Cismasu si au luat deja 15 crapi,,Era ora 12 cand am ajuns eu in magazin.Deci.....
Da acolo.DC?
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!
Am recunoscut stilul
stie care-va conditile de la magurele cristian
Salut.Balta de la Cristian este o balta cca 10x50 m,adica foarte mica si taxa este 25 lei C&R.Singurul lucru bun este ca are cateva locuri amenajate ptr gratar etc dar ptr care platesti taxe suplimentare.Sincer eu unul nu m-as duce acolo
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Si se pescuieste cu 3 bete de persoana , orice fel de stil de pescuit .........m-am distrat copios cand am vazut asta.. ( am fost s-o vad si am plecat razand...)
ps. cica are crap la kil ... ....
ps. cica are crap la kil ... ....
Daaaa crap la kil...mie mi-au zis ca au populat cu 1,5 tone de crap,mai aveam putin si ii readeam in nas
la budila la pastravarie pe rau a pescuit cineva? ma bate gandu sa fac o iesire si acolo, desi imi e scarba de drumu ala de 3 km pe pietris, dar nah...ce sa facem..
Sarbatori fericite si pentru cei care au o vacanta ceva mai mare si ajung pe balta fire intinse!!!
Prinde un peste si ... fa-l mare !
Vezi ca tu trebuie sa-mi dai niște plumbi si vad ca nu răspunzi nici la mp nici la tel
imi pare rau nam nici un mesaj pe pm si la tel raspund la ori ce nr ti dau cand vrei iam gata facuti
brutusik mai cauta alte tuburi ptr plumbi...sunt foarte slabi aproape toti s-au rupt...
A mai fost cineva la Dumbravita de curand?
doar in vizita, ultima ieri, 09.05.2013, regulament ca anul trecut, dupa recoltarea din toamna trecuta cred ca in balta mai exista maxim 15% caras fata de anul trecut, de crap nici nu poate fi vorba. cei de la doripesco s-au laudat public, (internet si poze la poarta de acces la ferma dumbravita), anul trecut cu popularile facute pe balta 4. Exemplare de crap intre 4 si 16 kg, (sper ca imi adunc aminte corect) au fost recoltate din balta Dumbravita. anul asta angajatii doripesco de pe dumbravita "arunca", informatii cu titlu de super secrete despre popularile cu puiet de crap pe dumbravita. personal nu-i cred. au populat probabil cu 2 exemplare de crap romanesc de 1; 1,2 kg la 300 de exemplare fitofag. Probabil ca dupa 2 ani aceiasi angajati, sau altii, o sa spuna ca puietul de crap romanesc de 1; 1,2 kg are cam 4, 5 kg. Vegetatie submersa de la mal catre larg, cel putin 70m in unele locuri. NU S-A SCHIMBAT NICMIC fata de anii trecuti, doar cantitatea de peste din balta. si nu spre satisfactia pescarilor. fir intins tuturor ori unde veti pescui.OvidiuBV scrie:A mai fost cineva la Dumbravita de curand?
Drumul spre succes este mereu "under construction"