Miro Lake
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Miro Lake
Un link cu emisiunea sau o ora cand aceasta va fi in reluare daca se poate. Trebuia sa ma duc pt 36 de ore miercuri dar am avut o bucurie si n-am mai ajuns.
Eduard Daniel Vrabie scrie:Foarte buna ideea asta. Ne strangem la un chef pe malul balti, nu este necesar nici sa dam jos din masina echipamentul (in cazul in care l-am mai luat de acasa) ne facem lei, deranjam si ceilalti pescari si la plecare cerem si 5kg de crap. Ar trebui sa o aplice toti administratorii de balti iar pescari sa isi caute alte locuri pentru lansete sau undite. Mergem spre .... foarte bine.gerila scrie:Daca balta avea intradevar o administrare cum spuneti majoritatea......atunci optau pentru regula " Nu prinzi?! Iti dam noi 5 kg crap la plecare" si in felul asta va spun eu ca nu mai erau nelamuriri si aveati si pescari multumiti 100%!....deci vreau sa va marturisesc ca voi incerca balta dumneavoastra la insistentele colegului meu,sper sa fiu placut surprins.Revin cu un comentariu imediat dupa ce voi face acea partida undeva dupa sfintele pasti
Daca nu ai fi asa ironic poate ai avea si un dram de seriozitate.REGULILE le faceti voi "administratorii baltilor" si cum majoritatea va uitati numai dupa profit nu ma mira nici sarcasmul tau din mesaj.
Daca ar fi cum spui tu ca ne adunam pe balta doar sa facem chef iti spun sigur ca atunci ar trebui sa numesti balta "MIRO PUB"
- Eduard Daniel Vrabie
- senior
"Ironia" mea era un raspuns direct la afirmatia dumneavoastra, inca nu ati ajuns pe balta si ati aruncat deja cu pietre in administratie si in pescarii care au o alta parere . Pescari 100% multumiti nu vor exista niciodata deoarece nu toti vin pregatiti sa prinda peste. Legat de denumire o sa tinem sigur cont de propunerea dvs. Fir intins.gerila scrie:Eduard Daniel Vrabie scrie:Foarte buna ideea asta. Ne strangem la un chef pe malul balti, nu este necesar nici sa dam jos din masina echipamentul (in cazul in care l-am mai luat de acasa) ne facem lei, deranjam si ceilalti pescari si la plecare cerem si 5kg de crap. Ar trebui sa o aplice toti administratorii de balti iar pescari sa isi caute alte locuri pentru lansete sau undite. Mergem spre .... foarte bine.gerila scrie:Daca balta avea intradevar o administrare cum spuneti majoritatea......atunci optau pentru regula " Nu prinzi?! Iti dam noi 5 kg crap la plecare" si in felul asta va spun eu ca nu mai erau nelamuriri si aveati si pescari multumiti 100%!....deci vreau sa va marturisesc ca voi incerca balta dumneavoastra la insistentele colegului meu,sper sa fiu placut surprins.Revin cu un comentariu imediat dupa ce voi face acea partida undeva dupa sfintele pasti
Daca nu ai fi asa ironic poate ai avea si un dram de seriozitate.REGULILE le faceti voi "administratorii baltilor" si cum majoritatea va uitati numai dupa profit nu ma mira nici sarcasmul tau din mesaj.
Vin si eu la o partida pe aceasta balta joi, pe 2 mai, din pacate decat pentru 12 ore.
Am inteles ca pe balta exista si un magazin de nada. Cam ce nada se gaseste in acest magazin? Multumesc.
Am inteles ca pe balta exista si un magazin de nada. Cam ce nada se gaseste in acest magazin? Multumesc.
Critic echilibrat
Am fost astazi pe balta la Miro Lake...
Pt ca ma plictiseam teribil, am dat o tura pe la ceilalti pescari de pe balta in jurul orei 16.00 sa vad daca sunt singurul care nu are nici o trasatura. Erau cam 10-15 standuri pe toata balta ocupate si doar un pescar a luat un ciortan la 1,5kg maxim in rest carasi mici pe ici pe colo...
Desi balta este ok, administratorul ok, nu am gasit nici un motiv care sa ma faca sa mai revin vreodata...
Pt ca ma plictiseam teribil, am dat o tura pe la ceilalti pescari de pe balta in jurul orei 16.00 sa vad daca sunt singurul care nu are nici o trasatura. Erau cam 10-15 standuri pe toata balta ocupate si doar un pescar a luat un ciortan la 1,5kg maxim in rest carasi mici pe ici pe colo...
Desi balta este ok, administratorul ok, nu am gasit nici un motiv care sa ma faca sa mai revin vreodata...
Critic echilibrat
mi se pare mie sau ciortanii sau rarit?osc1or scrie:Am fost astazi pe balta la Miro Lake...
niciodata nu spun NICIODATA...
- georgemarian
- Veteran
A fost un prieten...la fel,nimic,erau 10 pescari pe balta...din 10 prinsese unul un ciortan la 3 kg.
A treia zi de pasti vroiam sa ma duc cu 2 prieteni,dar m-am razgandit...
A treia zi de pasti vroiam sa ma duc cu 2 prieteni,dar m-am razgandit...
si nu va gandit ca am abordat cine stie ce strategie de selectie...
am pescuit cu monturi cu 1 bob plastic/porumb natural, 2 boabe plastic/porumb natural, sau 1 bob natural/1 bob plastic, solubile simple, jumatate de solubil cu pop up de 8mm, chiar si cu pop-up-uri simple de 8-10mm... de incercat am tot incercat...
am pescuit si aproape de malul de vis a vis, si mai retras, si la mijloc, si la 40m....
am pescuit cu monturi cu 1 bob plastic/porumb natural, 2 boabe plastic/porumb natural, sau 1 bob natural/1 bob plastic, solubile simple, jumatate de solubil cu pop up de 8mm, chiar si cu pop-up-uri simple de 8-10mm... de incercat am tot incercat...
am pescuit si aproape de malul de vis a vis, si mai retras, si la mijloc, si la 40m....
Critic echilibrat
Am vazut ca in ultimele 2 saptamani nu s-a mai prins nimic.Sa fi fost doar strategie de marketing si s-a terminat pestele sau se intampla altceva?
acum locurile unde a pescuit Jony sunt 39,40,....cele din golf!!
- georgemarian
- Veteran
Inceput promitator,mai ales ca am vazut si emisunea facut de Dl. Florentin...insa acum este o mare teapa! toata lumea se vaita,inclusic eu.Nici administratorul nu mai posteaza informatii,cred ca stie ce are in balta si de aia..
Tu cand ai fost ? eu am fost saptamana trecuta de miercuri pana joi iar pe toata balta am fost 2 echipe de pescari ( a doua zi au mai venit cateva 4-5 ). Bun l-am sunat pe patron si omul mi-a zis ca nu merge asa bine, dar am zis totusi sa ma duc macar sa-mi fa o idee despre cum arata balta plus o iesire la aer curat si d-astea. Toata noaptea pana dimineata pe la un 8 asa din 30 in 30 minute se auzea cum se balacea in malu opus . Am avut o singura trasatura la mamaliga cu boabe de plastic nefinalizata. La colegu din dreapta care dadea la boilies nimic pana dimineata cand i-am plantat doua lansete ( pasta pe plumb si 5-6 bile in cuva) si a avut la ambele prezentari aducand 2 pesti pe la 1.5 - 2kg in cateva ore ( find vant si neamaivand baterie multa nu m-am mai riscat sa-i plantez lui sau mie ). Am luat la undita caras putin mai mic ca palma 2 kg. Peste este dar din pacate este la bataie . Cand am scos lansetele de plecare pe unul din momitoare erau icre pe tija. Eu unul astept pana iese pestele de la bataie si mai fac o vizita. Numai bine.
Ultima oară modificat 13 Mai 2013, 21:06 de către frostyrca, modificat 1 dată în total.
Hai sa fim seriosi cu pestele la bataie,chiar nu vede nimeni ca suntem pacaliti ca niste copii,mi am exprimat parerea acum ceva timp despre balta si o sustin nu numai eu ci si ceilalti participanti la acest forum.S a vazut despre c fel de balta vorbim......