mulinete
Moderatori: gor965, florentiniuga
- stefanflorin
- Veteran
Re: mulinete
De ce nu te orientezi spre niste Daiwa Regal BRI ? Sunt totusi Daiwa nu cine stie ce. Sunt de firma si sunt ieftine. Eu unu daca ar fi sa iau ceva ieftin si cu baitrunner asta as lua
http://www.bosfish.co.uk/products/REELS/dw334carp.htm
http://www.bosfish.co.uk/products/REELS/dw334carp.htm
Work is for people who can't fish!
Din punctul meu de vedere Attack FR 8000 ,Trabucco Maxxis SK 8000 si Jaxon FR 6500 sunt acelasi drak ,poate chiar copii dupa Dam Quick SLR -FS (570 ) (modelul 870 are componente de inox)
Sa le pun pe toate si sa vedem ce diferente exista ,dupa care sa-mi spuna si mie cineva de ce nu se gasesc copii dupa mulinetele Okuma ,Shimano si Daiwa ,ca eu nu stiu !
iar asta e mama lor
iar asta e mama lor
- Leonte Andrei
- utilizator
in concluzie sa nu dau banii pe ATTACK(la aceasta m-am orientat eu) va multumesc
Andrei ,daca n-ai alta varianta iti iei ce crezi ca-ti pica bine la mana ! Eu sustin ideea ca fiecare stie singur ce-i mai bine pentru el ! La 200-250 ron sunt destule mulinete bune ! Nu exclud ideea ca si cele de mai sus sa fie bune atata doar ca fiind produse noi nimeni nu stie cat de fiabile sunt ! Daca vrei sa le testezi tu ,bine ,sa ne tii la curent ,daca vrei ceva deja testat mergi pe cele 3 firme mari in domeniu !
- stefanflorin
- Veteran
Niciodata sa nu va luati dupa poze! Ideal este sa atingi ce cumperi iara cand nu poti intrebi si urmezi sfaturi
Work is for people who can't fish!
- Leonte Andrei
- utilizator
Asa e aveti dreptate.Chiar azi am fost pe la magazine si am gasit modelul mai mic ATTACK FR 6500 si mi se pare mai fin si totodata robust .Va multumesc pentru pareri si pentru sfaturi. Mulinetele bune sunt la preturi mari...
- Leonte Andrei
- utilizator
bine asta asa e,eu ma refeream ca alea scumpe nu degeaba sunt scumpe .intradevar ca sunt o multitudine de mulinete bune la preturi rezonabile.dar pescaru vrea ce e mai bun, nui asa?
Depinde la ce fel de pescuit doresti sa le folosesti.Daca mergi la concursuri....CLAR...ai nevoie de scule de clasa.Daca merg pe lacuri, dunare sau alte ape, poti folosi si scule mai putin scumpe (nu le spun ieftine).
...cosmin.muntean ......
- Leonte Andrei
- utilizator
inca nu merg la concursuri , dar pe viitor sigur o sa merg
Salut
Daca vrei sa mergi la concursuri i-ati shimano bblc. Scumpe dar face toti bani.
- STAN MIHAI
- membru activ
cunosc pe cineva care a avut surprize neplacute cu bblcMISU scrie:Salut
le-a si vandut rapid dupa ce le-a primit de la reparat
- florentiniuga
- Master Admin
Cred ca totusi a fost o exceptie. Nu am auzit pana acum sa se strice dar oricum amintiti-va ce v-am spus mai demult legat de garantie. Cand luati scule mai scumpe, luati-le de la cei care va pot oferi garantie.STAN MIHAI scrie:cunosc pe cineva care a avut surprize neplacute cu bblcMISU scrie:Salut
le-a si vandut rapid dupa ce le-a primit de la reparat