Asta se cheama braconaj sportiv!sorin1362 scrie:Pai mai Stefane, dupa cum vad ... si vorba lu' Mitica de la liga, te-a cam durut in manivela de la mulineta de prohibitie.
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Asta se cheama braconaj sportiv!sorin1362 scrie:Pai mai Stefane, dupa cum vad ... si vorba lu' Mitica de la liga, te-a cam durut in manivela de la mulineta de prohibitie.
Braconajoliver scrie:Asta se cheama braconaj sportiv!sorin1362 scrie:Pai mai Stefane, dupa cum vad ... si vorba lu' Mitica de la liga, te-a cam durut in manivela de la mulineta de prohibitie.
Multumesc si fire intinse, voie buna (nikalai scrie:Pozele sunt facute sambata si duminica care au trecut,iar apa scade bine
salutare domnu nikalai. cunosc zona caprarie si ma interesa cum ati ajuns acolo? cu bacu pe la bordusani sau pe la taxare? cu este drumul, ca anu trecut era o adevarata cursa cu obstacole...gropi ca la nebuni. daca nu aveai masina inalta ramaneai suspendatnikalai scrie:Eu am fost sambata si duminica pe bratul borcea in zona la caprarie,pot sa va zic ca pestele nu vrea sa coopereze sub nicio forma am incercat la toate mosmoandele si ptr somn ,salau si crap o singura mreana a prinso colegul meu cred ca nu avea mai mult de 0,500 gr un somotei dabia iesit de la cresa si o platica,apa sa retras din padure dar a ramas multe mlastini si te rup tantari in douava doresc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
am inteles. stiu masina. auzisem ca e al unor bucuresteni care vin ocazional la peste. mai astept ca inca nu mananca hotarat ... eu am fost la deal pe la " Cerbu '' si am luat un ciortanel la vreo 400 gr si am avut 4 trasaturi sanatoase dar fara finalizare. in rest noroi mult, tantarii ''cata frunza si iarba'' . daca mai ajungeti in zona si aveti un loc liber pt un pescar amator....nikalai scrie:salutare Fane,noi intram pe la taxare ca avem un ARO rosu care il tinem la baietii de la paza, ce pot sa zic drumul este acelasi cu aceleasi gropi dar merge ptr ca este uscat, cand ploua e ca-m greu daca nu ai o masina mai inalta si mai ales sa fie de tavaleala,acum cand am fost nici noi nu ne-am aventurat sa intram cu masina prin padure ptr ca toate intrandurile erau foarte moi,aveam posibilitatea sa ramanem in noroi asa ca am lasat masina sus pe dig