cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
- pescarhoinar81
- membru activ
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
astia mici intai,cu toate ca au intrat in alta ordine:)
- pescarhoinar81
- membru activ
- pescarhoinar81
- membru activ
- pescarhoinar81
- membru activ
- tzu_tzu_rel
- senior
Foarte frumos !!! Anul trecut intr-adevar au fost apele mari la deschidere, anul asta o sa fie la fel..dar nu asta e problema, e mai usor pt noi, bate malul ! Felicitari pt capturi si pt aventuri..ma uit la masina si vad ca e ''curata''..dar.. remorca? Nu e de ajuns un variant? Intreb doar din curiozitate ! Eu am hatchback si e suficient pt 2 persoane, chiar 3 persoane, unde ca mai adaug si 2 caini..din care unu` are 45 kile.
Si de ce locul asta..cand il aveai pe cel de vis-a-vis, am vazut ca nu era nimeni campat ! Aveai si umbra, lemne..
Oricum felicitari pt capturi !
Si de ce locul asta..cand il aveai pe cel de vis-a-vis, am vazut ca nu era nimeni campat ! Aveai si umbra, lemne..
- armandcristi
- membru activ
E iesirea din 36 in Bratul Chilia...zona Pardinatzu_tzu_rel scrie:Foarte frumos !!! Anul trecut intr-adevar au fost apele mari la deschidere, anul asta o sa fie la fel..dar nu asta e problema, e mai usor pt noi, bate malul ! Felicitari pt capturi si pt aventuri..ma uit la masina si vad ca e ''curata''..dar.. remorca? Nu e de ajuns un variant? Intreb doar din curiozitate ! Eu am hatchback si e suficient pt 2 persoane, chiar 3 persoane, unde ca mai adaug si 2 caini..din care unu` are 45 kile.
Simplicity is the ultimate Sophistication.... LdV
- tzu_tzu_rel
- senior
Stiu locul Dl. Armandcristi, eu doar mi-am dat cu parerea de ce nu a campat vis-a-vis..deoarece stiam ca in spatele unde a fost campat dumnealui, este o stana de oi..sau ce naiba o fi pe acolo..si deranjeaza..mirosul, taunii, nu-i umbra..lemne cred ca mai deloc..ma repet, e doar o parere !
Pe partea opusa era mai placut..abia astept sa vina sezonul, inca un pic..numai ca la apele ce inca sunt mari nici nu stiu unde o sa campez, sigur apa a intrat in padure..
Pe partea opusa era mai placut..abia astept sa vina sezonul, inca un pic..numai ca la apele ce inca sunt mari nici nu stiu unde o sa campez, sigur apa a intrat in padure..
- armandcristi
- membru activ
Salut,tzu_tzu_rel scrie:Stiu locul Dl. Armandcristi, eu doar mi-am dat cu parerea de ce nu a campat vis-a-vis..deoarece stiam ca in spatele unde a fost campat dumnealui, este o stana de oi..sau ce naiba o fi pe acolo..si deranjeaza..mirosul, taunii, nu-i umbra..lemne cred ca mai deloc..ma repet, e doar o parere !
Ia spune-mi te rog, La Maicanu ai pescuit ? ai ceva info despre zona ?
Merci
- tzu_tzu_rel
- senior
Anu' trecut am evitat Insula Mare a Brailei, din cauza braconajului..''la curent'' , unde pestele nu mai misca lejer 2 3 zile..asa ca am preferat Siretul !
Acum cativa ani-capturi modeste 3-9 kg..care au avut noroc chiar si la 16 kg..rar ce-i drept dar inca sunt !
Acum cativa ani-capturi modeste 3-9 kg..care au avut noroc chiar si la 16 kg..rar ce-i drept dar inca sunt !
- armandcristi
- membru activ
Salut,tzu_tzu_rel scrie:Anu' trecut am evitat Insula Mare a Brailei, din cauza braconajului..''la curent'' , unde pestele nu mai misca lejer 2 3 zile..asa ca am preferat Siretul !
Cred ca e o confuzie ,nu aia de la Braila ...e vb despre insula de pe bratul Chilia,nu intri pe Cernovca,Babina,mergi
inainte pe bratul principal ,visavi de Ucraina cam 2-3 km dupa intrarea pe Cernovca este o insula ..Maican cica se numeste
despre zona aceea vorbesc
Stima
- tzu_tzu_rel
- senior
Nu am ajuns pana acolo, nu-mi permite timpul , poate iti raspunde altcineva pe acest subiect.
- atu_targoviste
- membru activ
Insula Maican este teritoriu ucrainian , a fost dat URSS-ului , la impartirea zonelor de influenta , dupa cel de-al doilea razboi . S-ar putea sa ne revina noua , sunt discutii la nivel inalt , desi nu cred ca cedeaza dragii nostri vecini , interesele economice sunt mult prea mari...
- armandcristi
- membru activ
Salut,atu_targoviste scrie:Insula Maican este teritoriu ucrainian , a fost dat URSS-ului , la impartirea zonelor de influenta , dupa cel de-al doilea razboi . S-ar putea sa ne revina noua , sunt discutii la nivel inalt , desi nu cred ca cedeaza dragii nostri vecini , interesele economice sunt mult prea mari...
Asta stiu ,nu intentionez sa o "calc", stau pe malul nostru
intrebam daca a pescuit cineva in zona .
Stima
La o prima vedere, superficiala, postarea ar putea sa para una offtopic. Insa nuuuu, este una profunda ... menita sa demonstreze ca trecerea timpului nu poate fi oprita. Marea aventura se apropie incetuc, dar totusi se apropie.
Prin luna lu' ianuarie (va mai amintiti de ea ... friguroasa si inzapezita? brrr ...) am pus o poza facuta de la geamul mansardei.
Voi alatura acum inca una, la fel de "ninsa", asa cum am promis. Va urma una verde intens cu miros de delta ... In final cea de toamna, de dupa, urmata de povesti si multe alea, alea ...
Bietul Vivaldi e mic copil.
Prin luna lu' ianuarie (va mai amintiti de ea ... friguroasa si inzapezita? brrr ...) am pus o poza facuta de la geamul mansardei.
Voi alatura acum inca una, la fel de "ninsa", asa cum am promis. Va urma una verde intens cu miros de delta ... In final cea de toamna, de dupa, urmata de povesti si multe alea, alea ...
Bietul Vivaldi e mic copil.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- pescarhoinar81
- membru activ
In cealalta parte erau 2 amici de ai mei ,si nu au prins nici macar un ciortan in 10 zile ,nu mi dau seama care era explicatia ,asa ca am suportat si caldura si mirosurile si daca era suportam sa fiu si schingiuit pt drilurile care le am avut:)Respect pt crapul de dunare!