Rod-Pod
Rod-Pod
Salutare,
Zilele astea am fost la un prieten sa imi cumpar un rod-pod.Chestia este ca el seamana destul de mult si cu un Sky-pod.
Am atasat cateva poze.As dori si eu cateva pareri daca este bun sau cum vi se pare.
Testul de rezistenta i l-am facut dupa cum vedeti si in poza urcand o persoana(cca 80-90kg) pe el.Singurul incovenient este ca are doar 3 posturi si ca este un pic mai greu(cca 7-8kg)? Cat se merita maxim sa dau pe el?
Multumesc
Zilele astea am fost la un prieten sa imi cumpar un rod-pod.Chestia este ca el seamana destul de mult si cu un Sky-pod.
Am atasat cateva poze.As dori si eu cateva pareri daca este bun sau cum vi se pare.
Testul de rezistenta i l-am facut dupa cum vedeti si in poza urcand o persoana(cca 80-90kg) pe el.Singurul incovenient este ca are doar 3 posturi si ca este un pic mai greu(cca 7-8kg)? Cat se merita maxim sa dau pe el?
Multumesc
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Re: Rod-Pod
Am fost astazi si l-am achizitonat la 120 lei.Mie mi se pare ca am dat putin pe el
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Scuze, nu cred ca nu mai vad eu bine. Cu ce crezi ca seamana????? SkyPod!!!!!
Cred ca mai degraba cu Ranger-ul.
Cred ca mai degraba cu Ranger-ul.
Daca tu spui.Eu am spus ca mie asa mi se pare.Eu de aceea am intrebat daca e ok si e bun.Dar acum l-am achizitionat si mie mi se pare ok singurul impediment este ca e foarte greu.Ieri l-am cantarit si are 8,8kg
greutatea este irelevanta... nu il cari in carca...
trebuie sa fie solid, stabil, mare si sa se monteze repede
trebuie sa fie solid, stabil, mare si sa se monteze repede
Critic echilibrat
Ok mersi pentru raspuns,
Rod-podul din imagine indeplineste toate caracteristicile.Este foarte solid,fiind putin mai greu este si foarte stabil.Distanta dintre buzz barul din fata si cel din spate este mare si are si spatiu destul de mare de reglaj iar de montat se monteaza relativ repede.Adica maxim 3 min.
Rod-podul din imagine indeplineste toate caracteristicile.Este foarte solid,fiind putin mai greu este si foarte stabil.Distanta dintre buzz barul din fata si cel din spate este mare si are si spatiu destul de mare de reglaj iar de montat se monteaza relativ repede.Adica maxim 3 min.
Revin mai spre seara cu niste masuratori sigure.O rugaminte:Imi poti spune si mie care e diferenta intre rod-pod si sky-pod
- cleanercrist
- senior
Incearca frate gimnastica,ai talent!
Am revenit si cu un edit.
Am facut niste masuratori si cam asa arata rod-podul.Sper sa se inteleaga
Parerea mea ca e ok rod-podul, singurul lucru care nu imi place mie este ca are decat 3 posturi. eu folosesc 4 lansete.
Sky-pod este un rodpod produs de firma FOX. Vad ca sunt cativa mari pescari pe aici care te-au luat la misto ca nu stii ce e ala Sky-Pod, de parca asta conteaza in pescuit...
Sky-pod este un rodpod produs de firma FOX. Vad ca sunt cativa mari pescari pe aici care te-au luat la misto ca nu stii ce e ala Sky-Pod, de parca asta conteaza in pescuit...
Critic echilibrat
Multumesc pentru raspuns.Eu stiam ca Sky-pod este un rod-pod care are unghiul dintre lansete si pamant mai mare de 45 de grade.Momentan asta ma nemultumeste si pe mine ca are doar 3 posturi dar este bun si asa.Pana imi iau a 4-a lanseta sigur ii fac upgrade la 4 posturiosc1or scrie:Parerea mea ca e ok rod-podul, singurul lucru care nu imi place mie este ca are decat 3 posturi. eu folosesc 4 lansete.
Nu te-am luat la "misto", cum zice colegul, dar ai mai multe postari ca mine, si logica mea ma duce la ideea ca ai si citit acest forum si multe altele si la cata informatie exista in acest moment pe net, sunt sigur ca stii cum arata un Skypod.
Sau postam asa ca ne place sa vedem acolo ca suntem Seniori sau Veterani.
Sau postam asa ca ne place sa vedem acolo ca suntem Seniori sau Veterani.