![thinking :-?](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/39.gif)
mulinete shimano baitrunner aero gte
Moderatori: gor965, florentiniuga
- dragan claudiu
- Veteran
mulinete shimano baitrunner aero gte
poate sa-mi spuna cineva sau are cineva shimano baitrunner aero gte, cum sint, sint bune,cum merge la lansat,cit fir intra pe ele si daca merita sa dau pe ele 900 ron? ![thinking :-?](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/39.gif)
![thinking :-?](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/39.gif)
- STAN MIHAI
- membru activ
Re: mulinete shimano baitrunner aero gte
900?......sper ca nu pe bucatadragan claudiu scrie:poate sa-mi spuna cineva sau are cineva shimano baitrunner aero gte, cum sint, sint bune,cum merge la lansat,cit fir intra pe ele si daca merita sa dau pe ele 900 ron?
![waiting :-w](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/45.gif)
- dragan claudiu
- Veteran
trei mulinete la 900
- marian_popescu
- Veteran
ce marime? 8000 sau 10000...conteaza f mult la lanseuri la distanta
Fishing is life. The rest...just details
- dragan claudiu
- Veteran
- marian_popescu
- Veteran
spuneai ceva de pescuit la distanta...cam greu daca nu le plantezi. ajungi la 100 de metri cu un bat si fir adecvate, dar nu exceleaza la acest capitol. insa la fiabilitate, forta si tot ce tine de calitate sunt impecabile. presupun ca sunt la mana a doua. face banu daca sunt ingrijite, nu sunt mulinete pe care sa le schimbi prea des
Pe tamburi de 8000 incap 0,35 290 de m si 0,30 350 m dar daca ai nevoie de mai mult poti pune oricind tamburi de 10000 pe ele ca mulinetele sint identice ca marime.Eu am avut modelul vechi 10 ani de zile si pot sa iti spun ca sint niste mulinete fiabile cu o durata de viata destul de lunga daca le intreti cum trebuie.Pretul e OK.
- STAN MIHAI
- membru activ
tamburii de 10000 sunt mai adanci nu si mai mari asa ca nu influenteaza distanta de lansare.
poti pescui linistit la 100 de metri cu mulinetele astea.Conteaza enorm cu ce lansete le cuplezi dar vorbim strict de mulinete.
petul eu spun ca e ok dar mare atentie la cum au fost intretinute.sa verifici daca au jocuri sau zgarieturi.la mulinetele astea jocurile trebuie sa fie imperceptibile.
vorbesc din proprie experienta,daca sunt bine intretinute functioneaza ireprosabil multa vreme dar daca nu au fost gresate in fiecare an sau au stat pe jos prin noroi sau au lovituri ..........atunci mai bine nu te baga.
poti pescui linistit la 100 de metri cu mulinetele astea.Conteaza enorm cu ce lansete le cuplezi dar vorbim strict de mulinete.
petul eu spun ca e ok dar mare atentie la cum au fost intretinute.sa verifici daca au jocuri sau zgarieturi.la mulinetele astea jocurile trebuie sa fie imperceptibile.
vorbesc din proprie experienta,daca sunt bine intretinute functioneaza ireprosabil multa vreme dar daca nu au fost gresate in fiecare an sau au stat pe jos prin noroi sau au lovituri ..........atunci mai bine nu te baga.
- dragan claudiu
- Veteran
mersi da sfat,insa o sa-mi iau ceva mai bun din germania plec pe 15 martie si-mi iau de acolo.tot de acolo le-am luat si pe cele care le-am vindut si dadeam cu ele 120m usor.asa ca va multumesc oricum pentru sfaturi.STAN MIHAI scrie:tamburii de 10000 sunt mai adanci nu si mai mari asa ca nu influenteaza distanta de lansare.
![party <:-P](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/36.gif)
- marian_popescu
- Veteran
chiar daca nu iti vei mai lua gte-urile, sa sti totusi ca exista diferenta nu doar la adancimea tamburului, ci la toate dimensiunile acestuia (diametru si lungime)si chiar se simte diferenta in lansare.
succes
succes