nu am scris imediat dupa pod? si mai sint si indicatoare pe partea stinga a podului...ca tu n-ai fost atent e problema ta...c0r0nel scrie:Dragan Claudiu, indrumarea aia a ta cu "la dreapta dupa primul pod" e cam neadevarata, am mers cum mi-ai spus tu si nu vrei sa stii unde am ajuns. Cozma, uite aici drumul in poze, traseul cu rosu e cel pe care am fost eu (aproximativ) dupa ce ne-a explicat un satean somnoros ce si cum iar acolo unde este cercul albastru este drumul de care zice Dragan insa este fix dupa pod si in panta cu inclinatie destul de mare, este mic si nu ai timp sa opresti sa faci dreapta decat daca mergi cu 5 la ora sau stii locul.
Google Maps are pozele cam vechi, intra pe Bing si o sa vezi si balta, si cabana si tot ce vrei.
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- dragan claudiu
- Veteran
Re: Zona Brasov
explicatia a fost relativ buna .....dar chestia cu "la dreapta dupa pod " are dreptate , trebuia sa precizezi cum faci la drepta...este un pic mai ciudat ( practic ajungi aproape sub pod)....dar in fond ai zis bine ..
cine stie unde a ajuns omul !!!!
cine stie unde a ajuns omul !!!!
Da, ok, ai zis bine dupa pod dar crede-ma ca ala cred ca e al treilea sau al patrulea pod, nu mai retin exact. N-am ajuns departe, numai pana in Purcareni
- dragan claudiu
- Veteran
tu ai facut dreapta la primul podet,nu pod..si daca nu ma-nsel ai facut dreapta inainte de podet...greseala ta...ii pare rau sincerc0r0nel scrie:Da, ok, ai zis bine dupa pod dar crede-ma ca ala cred ca e al treilea sau al patrulea pod, nu mai retin exact. N-am ajuns departe, numai pana in Purcareni
Salutare,
Eu am fost de cateva ori la pastravarie si am trecut si prin dreptul balti de la Budila.
Eu am facut dreapta dupa podul,podetul din mijlocul satului.Chestia este ca este foarte din scurt si daca nu esti atent ratezi intrarea.Sunt si ceva indicatoare catre balta
Eu am fost de cateva ori la pastravarie si am trecut si prin dreptul balti de la Budila.
Eu am facut dreapta dupa podul,podetul din mijlocul satului.Chestia este ca este foarte din scurt si daca nu esti atent ratezi intrarea.Sunt si ceva indicatoare catre balta
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Bine ca nu era podisor! Din moment ce trecea peste o garla (sau nu) si era semnalizat ca toate podurile am zis ca ala-i. Oricum nu-i problema, bine ca am clarificat traseul ca sa stie exact lumea ce si cum.
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
tache scrie:Buna seara,este noua denumire de la a balta noua (cu movile )de langa Belin.Am vazut ca se poate pescui pe ea cu acelasi regulament ca in anul precedent .Au si un site/blog care are numele la fel ca balta.
a fost cineva anul acesta?
un nr de tel de acolo?
mersi
dmhyou scrie:tache scrie:Buna seara,este noua denumire de la a balta noua (cu movile )de langa Belin.Am vazut ca se poate pescui pe ea cu acelasi regulament ca in anul precedent .Au si un site/blog care are numele la fel ca balta.
a fost cineva anul acesta?
un nr de tel de acolo?
mersi
Anul acesta eu nu am ajuns.
Telefon lacul La Berci:
0731784593
Prinde un peste si ... fa-l mare !
Balta cu movile s-a desfiintat si se pescuieste unde era crescatorie cu 15 lei 12 ore(doar ziua) si fără acces auto pe balta
fish30..ai cumva mai multe detalii? e c&r ? e populata balta?...nu stiu pe unde era crescatoria, pe balta cu movile am fost de cateva ori; poti sa imi spui te rog pe unde e situata mai exact? si un numar de telefon de la paznic/administrator ai? multumesc
0731784593 .15 lei c& r.balta e chiar lângă cea cu movile.in stg cabanelor .nu știu daca e sau nu populata dar mai mare de 3kg nu. Este sigur
merci de info
sal cum ajungi pana la balta pe drumu de la bela sau mai e altu ???
pe care OLT??? poza din cate stiu eu e facuta pe balta de la Sfantu Gheorghe, aia imediat pe stanga cum intri...ma mir totusi ca sunt pesti dastia pe balta aia.papyllon scrie:MUSCA MAI STA PE LA MAJORITATEA RAPIDISTILOR!daddy caddy scrie:HOPA!TE-AI SIMTIT ?ESTI CU MUSCA PE CACIULA???STII PE CE MAI STA MUSCA?? MAI UITA-TE ODATA PE CACIULA
VEZI CA SE IA CARAS FRUMOS PE OLT
UITE SI UN CARAS PRINS PE OLT