Vand shimano tribal set crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- robertbengal
- utilizator
vand set crap Shimano Tribal
vand set crap compus din :
- 3 lansete shimano tribal xtr-a, 3.66 m, 3 lbs, long range, blanc biofibre+carbon, inele fuji sic titanium, maner power grip, model tribal, husa originala,
- 3 mulinete shimano xta, tambur rezerva aluminiu, geanta transport originala, model tribal,
- rodpod fox sky pod 3 posturi (NOU)
- 3 lansete shimano tribal xtr-a, 3.66 m, 3 lbs, long range, blanc biofibre+carbon, inele fuji sic titanium, maner power grip, model tribal, husa originala,
- 3 mulinete shimano xta, tambur rezerva aluminiu, geanta transport originala, model tribal,
Re: vand set crap Shimano Tribal
ai doilei cinzeci de la mine...
transportu' il suport eu
al reacu regulament
transportu' il suport eu
al reacu regulament
- goe_braila
- membru activ
- robertbengal
- utilizator
Re: vand set crap Shimano Tribal
4000 lei
- robertbengal
- utilizator
Vand shimano tribal set crap
vand set crap compus din :
Total 4000 lei
Total 4000 lei
Re: Vand shimano tribal set crap
Salut ,
Eu am vazut setul si pot spune ca sunt ca si noi,daca se vinde pe bucati eu as vrea rod-podul. Pentru restul facem lista daca nu exista un cumparator pentru tot setul.
Spor la vanzare
Marius P.
Eu am vazut setul si pot spune ca sunt ca si noi,daca se vinde pe bucati eu as vrea rod-podul. Pentru restul facem lista daca nu exista un cumparator pentru tot setul.
Spor la vanzare
Marius P.
- robertbengal
- utilizator
Salut Marius, ma bucur ca ti-au plăcut, sper sa ajungi tu sa iei rodpod-ul, sa auzim de bine, sănătate ... tineam legătura !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Salut Robert,robertbengal scrie:Salut Marius, ma bucur ca ti-au plăcut, sper sa ajungi tu sa iei rodpod-ul, sa auzim de bine, sănătate ... tineam legătura !
Vezi ca este obligatoriu sa postezi poze cu sculele,asa ca baga repede aici poze cu ele altfel se inchide topicul,daca ai probleme in a posta pozele scrie aici si voi incerca sa te ajut cu informatii atat cat pot,eu sau un moderator de aici.
Fir intins
Marius P.
- robertbengal
- utilizator
Ok, multumesc mult !
- robertbengal
- utilizator
Marius, spune-mi, te rog, cum pun pozele?... nu am nici un indiciu
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- robertbengal
- utilizator
Multumesc Sorin!
- robertbengal
- utilizator
Poze set shimano tribal
- robertbengal
- utilizator
Poze set crap shimano tribal, mulinete !