Buna ziuaEduard Daniel Vrabie scrie:NUMARELE DE TELEFON PENTRU INFORMATII SUNT: 0744.658.567; 0788.453.812
Cum a raspuns acest weekend pestele? A iesit crapul la mancare dupa aceste zile calduroase?
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Buna ziuaEduard Daniel Vrabie scrie:NUMARELE DE TELEFON PENTRU INFORMATII SUNT: 0744.658.567; 0788.453.812
jonny_23 scrie:DAAAAAAA
Am fost de sambata pana duminica seara...am prins unu de 8 kg 4 de 5 kg si vreo 6 de 1.5 kg.Binenteles ca am luat acasa doar pe cei mici.caras la 800 gr vreo 5kg.locuri de pescuit generoase fata de vecini balta curata si administratia cu bun simt
Si pescarii de competitie manaca cirotanii?jonny_23 scrie:DAAAAAAA
Am fost de sambata pana duminica seara...am prins unu de 8 kg 4 de 5 kg si vreo 6 de 1.5 kg.Binenteles ca am luat acasa doar pe cei mici.caras la 800 gr vreo 5kg.locuri de pescuit generoase fata de vecini balta curata si administratia cu bun simt
Si eu as vrea sa merg pe aceasta balta pana acum nu am gasit pe nimeni interesant din anturaju meu ,poate ne combinam pt o partida.Stimashahjaban scrie:altfel ...felicitari ptr balta..din ce am tot citit in acest topic pare a fi super OK....desi este cam departe de mine poate incerc sa fac un efort de a o cunoaste mai de aproape....
cand se permite...de ce nu?georgemarian scrie:Si pescarii de competitie manaca cirotanii?jonny_23 scrie:DAAAAAAA
Si cand vedem emisiunea?
Respectul meu imi place cand se recunoaste...multi prefacutijonny_23 scrie:cand se permite...de ce nu?georgemarian scrie:Si pescarii de competitie manaca cirotanii?jonny_23 scrie:DAAAAAAA
Si cand vedem emisiunea?
nu stiu florentin stie mai multe
jonny_23 scrie:mamaliga de la dan mitranescu bob mic de miere si capsuna am pescuit cu navomodelele din dotare pentru ca am fost mai mult sa fac o emisiune infopescar si am imbinat utilul cu placutul.saculet de pelete plantat in malul de vis a vis.
taxa 24 ore 100 ron recomand rezervare nu este obligatoriu sa ajungi la 5.eu am ajuns la 8 seara si am terminat de intins tot pe la 22 30....se poate sta cu masina langa insa la iesire se va controla pentru a nu exista probleme...stima si respect fir intins.