Vlahii...Balta Vlahii.
Am fost saptamana aceasta,pe aceasta balta.Celor cu tendinte sado-maso sau autoflagelante,o recomand cu caldura.Agatatura ca acolo nu am mai intalnit,am lasat vreo 12 monturi,si sute de metrii de fir.Dar sa va spun care este treaba cu aceasta balta:
Taxa pe 12h 75ron,te duce cu barca pe ponton(la alegere,in fct.de gradul de ocupare),barca contra cost 50 ron partida(indispensabila,deoarece se permite plantatul).Din pacate trebuie sa luati cel putin 24h pontonul, ca nu faceti nimic altfel.Pontonul,are cca 4/3m,deci loc destul pt 2 baterii de scule pt crap plus vreo doua lansete pt caras.Aveti si o casuta, ideala pt somn sau adapost ploaie/soare.Curat,civilizat.Am plantat la baza stufului cu porumb imputit,bile, pelete,seminte ,iar in carlig(fir de par)numai plastice atent echilibrate.Primele ore, doua rateuri magistrale,apoi soileala.Dimineata,am replantat si momit,iar dupa vreo 45min a inceput show-ul.Dulapi, autobuze, submarine.Am avut vreo 12 prezentari,cu inca pe atatea rateuri.Ca recomandare,se pesc.cu fir de 0,40-0,45,fara inaintas,numai monturi cu plumb pierdut,baitrunnerul strans la maxim,si forfacul de 30-35 cm.Carlige mugga si owner.
Pt cei ce vor sa retina pestele,regulamentar:Un crap intre 5 si 10 kg,caras 10 kg LA 12 ORE,deci dublu la o partida de 24h.La iesire,se va cantarii pestele de catre administratie.
Una peste alta,a fost o partida pe cinste,dupa care te simti cat de cat pescar.
Numai bine domnilor,si pt eventualele intrebari va astept pe acest forum sau pe PM !!!