STIGMA FISHING
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: STIGMA FISHING
Pfff daca ar fii populat cu sirene de genu cred ca ar fii coada la intrare de la dn de acolo de la GPL
din astea ??
mai bine ar spune cineva cum a mers pescuitul in week-end ???
ca sirene, nu o sa vedeti pe acolo
mai bine ar spune cineva cum a mers pescuitul in week-end ???
ca sirene, nu o sa vedeti pe acolo
-
- Veteran
daca cristi a populat cu asa ceva .renunt la servici si il rog sa ma angajeze la el, ca paznicul lor
- STIGMA FISHING
- senior
Ati surprins sirena dar nu ati reusit sa prindeti decat pe suriosra mai mica daca o prindeti pe surioara mai mare o sa va indeplineasca trei dorinte ))))
Salutare,
Week-end-ul trecut am facut prima iesire pe anul acesta la mustaciosi la Stigma,o partida de 24.
Seara si noaptea nu am avut nici o miscare, duminica dimineata am prins 2 crapi,unul mic si unul mai rasarit,apa era destul de rece si noaptea a fost frig
Week-end-ul trecut am facut prima iesire pe anul acesta la mustaciosi la Stigma,o partida de 24.
Seara si noaptea nu am avut nici o miscare, duminica dimineata am prins 2 crapi,unul mic si unul mai rasarit,apa era destul de rece si noaptea a fost frig
Toti Oamenii se pot transforma in Pescari...dar nici un Pescar nu se mai poate transforma in Om...
- daddy caddy
- senior
CAM SLABA MISCARE!LA CE SE VEDE SI SE AUDE MA TEM CA ACEST CONCURS VA FI O DEZAMAGIRE SA REUSIT POPULAREA DE CARE SE VORBEA?
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
-
- Veteran
e prea devreme sa ne dam cu parerea.cred eu
voi merge de sambata dimineata pana duminica pe balta si nici atunci nu cred ca e relevant.dar vom vedea
voi merge de sambata dimineata pana duminica pe balta si nici atunci nu cred ca e relevant.dar vom vedea
Fire intinse si vreme frumoasa!davidnicolaie scrie:e prea devreme sa ne dam cu parerea.cred eu
Prinde un peste si ... fa-l mare !
Speram sa se mai incalzeasca ...ar conta mult sa se bage tenii ..i-ar scoate si pe ceilalti la papa ..
CiprYo scrie:Salutare,
Poti sa dai si u mai multe amanunte la ce ai incercat , pe ce loc ai stat...
-
- Veteran
am venit de la ucea .am prins 10 pesti. si ceilanti cu care am fost inca 3 persoane , 10 pesti in total.total capturi 20buc in 24 de ore.deci se poate
vremea urata,ploaie si rece seara.apa rece
vremea urata,ploaie si rece seara.apa rece
- ady_brasov
- membru activ
totusi ar fi bine daca s-ar face popularea aia de teni pana la concurs
- STIGMA FISHING
- senior
Astazi se va popula cu aproximativ 1600 kg crap romanesc si oglinda cu greutatea 1-2,5 kg ,va asteptam la STIGMA FISHING